У Вінниці на

У Вінниці на "Джазових сніданках" зіркові музиканти дадуть майстер-класи

Укрінформ
У Вінниці в межах програми Міжнародного джазового фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2018 зіркові виконавці неформально поспілкуються та дадуть майстер-класи молодим музикантам під час «Джазових сніданків».

Про це у п’ятницю на прес-конференції повідомив керівник проекту «Джазові сніданки» Павло Третьяков.

«Ми проводимо «Джазові сніданки» у рамках фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2018 уперше. Це можливість для всіх охочих, а особливо для молодих музикантів, неформально поспілкуватися та стати учасниками майстер-класів, які даватимуть всесвітньо відомі виконавці. Вони триватимуть упродовж двох днів, 22 і 23 вересня. Щодня скористатися такою нагодою зможуть 150 учасників «Сніданків», до того ж безкоштовно, адже їхнє перебування у Вінниці у рамках грантової підтримки буде оплачене нашими партнерами – «Українським культурним фондом», - повідомив Третьяков.

За його словами, «Джазові сніданки» - це інноваційна форма роботи з молоддю та унікальний музичний коворкінг. Його учасники під час спілкування з джазменами зі світовим ім’ям можуть дізнатися про секрети успіху зіркових виконавців, а також чогось навчитися у грандів та вийти на новий рівень виконавської майстерності.

Читайте також: На львівському фестивалі приготували каву в 20-літровій джезві

Так, з учасниками «Сніданків» спілкуватимуться найкращий джазовий скрипаль сучасності Адам Балдих (Польща), віртуозний польський піаніст Міхал Мартинюк, а також унікальний вокаліст та лідер відомого українського бенду FRANKYJAZZ Віталій Костенко. Окрім того, з шанувальниками джазу та музичною молоддю поспілкуються учасниці австрійського тріо KUSIMANTEN та українська вокаліста Тамара Лукашова, визнана кращою джазовою співачкою Німеччини у 2017 році.

Позаяк географія учасників «Джазових сніданків» необмежена, організатори сподіваються, що участь у них візьмуть шанувальники цього музичного жанру як з України, так і з інших країн. За підсумками цих зустрічей автори проекту обіцяють на своєму сайті викласти у вільний доступ відеоуроки від зіркових джазменів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-