Українська комедія

Українська комедія "Герой мого часу" виходить у прокат

Укрінформ
"Герой мого часу" - дебютна повнометражна робота режисерки Тоні Ноябрьової - 20 вересня виходить в український прокат.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з питань кіно.

"Сатирична комедія "Герой мого часу" виходить в український прокат 20 вересня. Напередодні, 18 вересня, у столичному кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ Gulliver) відбудеться прем'єрний показ. Також у глядачів буде змога поспілкуватися із режисеркою та знімальною групою фільму на спеціальних показах - 14 вересня у Харкові ("Планета кіно", ТРЦ Фрацузький бульвар) та у кінотеатрах столиці: "Лінія кіно" (ТРЦ Аладдін), "Бумер", "Жовтень". Детальна інформація - на сайтах кінотеатрів", - йдеться в повідомленні.

Світова прем'єра фільму відбулася на Одеському кінофестивалі, де "Герой мого часу" з аншлагом відкрив Національний конкурс і був відзначений премією за найкращу режисуру.

Читайте також: Фільм за повістю Кузьми "Місто, в якому не ходять гроші" вийшов у прокат

Головну роль у фільмі виконав Євген Бушмакін, який раніше зіграв у короткометражному фільмі Тоні Ноябрьової "День незалежності". Для нього роль наївного ідеаліста, який намагається знайти своє місце у динамічному мегаполісі, стала знаковою. Він настільки вжився в образ, що вся знімальна група, не змовляючись, стала називати його Жоріком (ім'ям героя фільму).

Стрічка створена компанією "Creative Boutique Films" за підтримки Держкіно України. Вперше "Герой мого часу" був представлений на кіноринку Каннського фестивалю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-