Фільм за повістю Кузьми

Фільм за повістю Кузьми "Місто, в якому не ходять гроші" вийшов у прокат

Відео
Укрінформ
Стрічка за повістю Кузьми "Місто, в якому не ходять гроші" 13 вересня вийшла в широкий прокат.

Про це повідомляється на сторінці фільму у Facebook.

"Першу екранізацію книги Андрія Кузьменка "Місто, в якому не ходять гроші" зняла режисерка Ганка Третяк. Київська прем’єра відбулася 12 вересня у кінотеатрі "Жовтень". 13 вересня стрічка вийшла в широкий прокат у 35 містах України", - ідеться в повідомленні.

Головна героїня – Аліса, і на її долю випаде небезпечна мандрівка в особливу "країну чудес". Аліса переживає один з найтяжчих періодів життя: звільнили з роботи, хлопець пішов до іншої, вона в усьому розчарована і не розуміє, як жити далі. Тиняючись квартирою, знаходить якийсь квиток на потяг. Походження квитка невідоме, вказана в ньому станція - теж. Але Аліса вирішує, що це знак, і вирушає у таємничу подорож.

Читайте також: Skryabin.Simfo як симфонічна версія пісень Кузьми стартує 25 листопада у Києві

У фільмі зіграли Карина Мельниченко, Андрiй Цiшкевич, Iгор Цiшкевич, Сергiй Швидкий, Iнна Мiрошниченко, Iван Герасимчук, Адам Цибульський. Оператор - Денис Якимчук.

Міста прокату: Березне, Біла Церква, Васильків, Вінниця, Дрогобич, Дубно, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Ковель, Конотоп, Коростень, Кропивницький, Луцьк, Львів, Нетішин, Нововолинськ, Одеса, Охтирка, Первомайськ, Прилуки, Стрий, Тернопіль, Трускавець, Ужгород, Умань, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Южне, Южноукраїнськ.

"Впевнена, що стрічка має всі шанси завоювати серце глядача. У ній складні життєві речі викладені доступною мовою, все, що відбувається на екрані, – реальне, знайоме і в якомусь сенсі близьке кожному з нас. Кузьма залишив великий творчий спадок, якого вистачить на довгі роки переосмислення його шанувальниками", - говорить режисер Ганка Третяк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-