Книга “Страх” про Трампа б'є рекорди з продажів у Штатах

Книга “Страх” про Трампа б'є рекорди з продажів у Штатах

Укрінформ
Книга “Страх” члена редколегії “Washington Post” Боба Вудворта, яка розповідає про перипетії життя у Білому домі часів Адміністрації Трампа, встановила рекорд продажів у США.

Як пише CNN із посиланням на видавця “Simon & Schuster”, за два дні продажу у США було куплено більше 750 тис примірників. До цього числа входять електронні та паперові версії, а також аудіокниги.

У книжковій мережі “Barnes & Noble” підтвердили велику популярність книги, зазначивши, що “Страх” “показує найшвидші продажі твору для дорослої аудиторії з часу виходу нового роману Гарпер Лі у липні 2015-го року..

CNN зазначає, що шалена популярність книги “свідчить про широкий інтерес і занепокоєння щодо президентства Трампа”.

“Книга Вудворта описує дисфункціональний Білий дім, в якому деякі з помічників Трампа вважають його загрозою національній безпеці. Єдиною подібною книгою, що так само добре продавалася, була “Вогонь і лють” Майкла Вульфа, в якій президент змальовується схожим тривожним чином”, - стверджується у матеріалі.

Читайте також: Трамп підписав указ про санкції проти іноземців за втручання у вибори

Як повідомляв Укрінформ, однією із суперечливих історій книги Вудворта була розповідь про те, що Дональд Трамп після хімічної атаки проти цивільних у Сирії вимагав від Пентагону ліквідувати Башара Асада. У книзі також описуються принизливі прізвиська, якими оточення Трампа називає його.

Фото на першій сторінці: © REUTERS/Kevin Lamarque

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-