“Супер Миколай” з фільму привітав дітей з навчальним роком

“Супер Миколай” з фільму привітав дітей з навчальним роком

Укрінформ
Святий Миколай, він же Супер Миколай - головний герой сімейної комедії Семена Горова "Груднева казка або Пригоди С. Миколая" - відвідав з подарунками київську школу № 330 та привітав дітей з новим навчальним роком.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Поспілкувалися з дитячим покровителем і поділилися з ним своїми потаємними бажаннями також відвідувачі кінотеатру "Планета кіно", куди Миколай приїхав, щоб представити засновану на реальних подіях сімейну комедію "Груднева казка або Пригоди С. Миколая", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що фільм "Груднева казка або Пригоди С. Миколая" на великих екранах українці побачать 13 грудня 2018 року.

Читайте також: "Захар Беркут" за рік з'явиться на екранах - Сеітаблаєв

Проект повнометражного художнього фільму для сімейної аудиторії режисера Семена Горова "Груднева казка або Пригоди С. Миколая" став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка становила 22 млн 930 тис. 449 грн при загальній вартості виробництва фільму - 38 млн 217 тис. 415 грн. Продюсер картини - Марія Каель (кінокомпанія BIG HAND FILMS), автор сценарію - Антон Базелінський.

Це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що чудеса можуть повернути життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. Стрічка розповідає про пригоди другокласника Артема, родина якого щойно переїхала з великого міста в будинок у Карпатах. Напередодні свята Святого Миколая до хлопчика неочікувано з'являється сам Миколай, який виявляється злодієм у костюмі чарівника. Артему разом із сестрою-підлітком і місцевими дітьми доведеться виявити сміливість і винахідливість, щоб перемогти злодія і врятувати справжнього Святого Миколая.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-