Джим Керрі відмовився приїхати на фестиваль через екс-радника Трампа

Джим Керрі відмовився приїхати на фестиваль через екс-радника Трампа

Укрінформ
Актор Джим Керрі, режисер Джадд Апатоу, американський музикант Джек Антонофф і комік Джон Малейні відмовилися прийти на фестиваль журналу The New Yorker, куди запросили екс-радника Дональда Трампа Стівена Беннона.

Про це повідомляє видання Mediaite.

Натомість актор Джим Керрі написав: "Беннон? І я? В одній програмі? Цього ніколи не буде".

Портал відзначає, що у списку гостей все ще залишаються актриси Емілі Блант, Крістін Баранскі, Меггі Джилленхол, актори Джон Красінскі, Джиммі Феллон, комік Петтон Освальт, політичний коментатор MSNBC Кріс Гейс, республіканець Адам Шифф і колишній заступник Генерального прокурора США Саллі Єтс.

Пізніше видання написало, що з програми фестивалю вилучили ім'я Беннона. Апатоу назвав це хорошою новиною і подякував The New Yorker за таке рішення.

Читайте також: Партнер Манафорта визнав провину та співпрацюватиме зі слідством - Bloomberg

Фестиваль, який проводить The New Yorker, проходитиме з 5 до 7 жовтня в Нью-Йорку. Під час заходу гості спілкуватимуться з редакторами видання.

Як повідомлялося, Стівен Беннон був радником президента США зі стратегічних питань з січня по серпень 2017 року. До цього він очолював виборчий штаб Дональда Трампа. Він потрапив під пильну увагу слідства ФБР та Конгресу США в рамках розслідування можливих зв'язків між партнерами Трампа та Росією.

 Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-