Кевіна Спейсі звинувачують у ще одному домаганні

Кевіна Спейсі звинувачують у ще одному домаганні

Укрінформ
Прокуратура Лос-Анджелеса розглядає нову справу про сексуальні домагання, фігурантом якої є актор Кевін Спейсі.

Про це повідомляє Reuters.

"Вчора управління шерифа округу Лос-Анджелес направило в наш офіс справу про сексуальне домагання, пов'язану з Кевіном Спейсі. Ми продовжуємо її вивчати", - йдеться в заяві представника окружного прокурора Лос-Анджелеса Грега Ріслінга.

Утім, розкрити деталі нової справи він відмовився.

Як відомо, хвиля звинувачень у сексуальних домаганнях здійнялась у Голлівуді після публікації The New York Times про зловживання з боку продюсера Гарві Вайнштейна, якого звинуватили, зокрема, "оскароносні" Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу.

Згодом звинувачення в сексуальних домаганнях прозвучали також на адресу акторів Кевіна Спейсі, Дастіна Хоффмана і стендап-коміка Луї Сі Кея.

Звинувачення сексуального характеру проти Спейсі охоплюють часовий проміжок з середини 1980-х років до 2016 року. Його кар'єра похитнулася, коли 30 жовтня актор Ентоні Репп озвучив перші звинувачення у сексуальних домаганнях.

Читайте також: Netflix оголосив дату виходу шостого сезону "Карткового будиночка" без Спейсі

На тлі скандалу американська мережа Netflix призупинила виробництво серіалу "Картковий будиночок", в якому знімався Спейсі, і заявила, що розриває співпрацю з актором.

Відтоді кілька інших людей також звинуватили його в хижацькій сексуальній поведінці. Зокрема, колишня телеведуча новин Хезер Анру розповіла, що актор домагався її 18-річного сина.

У липні цього року поліція Британії розпочала розслідування за трьома новими звинуваченнями проти Спейсі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-