Перші результати

Перші результати "Нової української школи" будуть за 12 років - Гройсман

Відео
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що перші результати впровадження в Україні " української школи" будуть через 12 років.

Про це він сказав, виступаючи на Всеукраїнській серпневій конференції, присвяченій старту Нової української школи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Треба зазначити, що ця реформа є дуже складною, дуже непростою. Ми можемо робити помилки, але ми будемо їх виправляти. Однак найголовніше, що перший результат "Нової української школи" ми отримаємо через 12 років. Сьогодні ми посіємо, а отримаємо через 12 років результат, який ми закладаємо з вами сьогодні", - зазначив Гройсман.

Читайте також: До "Нової української школи" цьогоріч підуть близько 450 тисяч першачків - Порошенко

Водночас він додав, що наповненням змісту освіти мають займатися освітяни і науковці, які мають прекрасні практики своєї роботи та можуть їх впроваджувати у своїх регіонах.

"Дуже важливе питання - це питання заробітних плат. Як ви знаєте, наш спільний пріоритет - це системне підвищення заробітних плат українському вчителю. Ми пішли цим шляхом. Зрозуміло, ми маємо обмежені можливості, але я хочу, щоб ви точно знали, що позиція президента, міністра, уряду, моя як прем'єр-міністра, полягає в єдиному: як тільки ми будемо мати нові можливості фінансового характеру, ми будемо їх інвестувати в освіту. Тому що нам потрібно, щоб ця освіта мала велику якість, а ви мали достойну заробітну плату", - заявив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-