Під крики

Під крики "Ганьба": Марченко прийшла на презентацію "Танців з зірками"

Відео
Укрінформ
На презентацію нового сезону шоу "Танці з зірками" в Національному художньому музеї України прийшла скандальна учасниця проекту Оксана Марченко.

Про це пише Новое Время.

"Коли Марченко піднімалася сходами музею, під вигуки "Ганьба" її зустрічала юрба активістів, які виступають проти участі в українському телепроекті дружини Віктора Медведчука і персони, близької до президента Російської Федерації Володимира Путіна", - повідомляє видання.

Сама Марченко ніяк не відреагувала на протест і у супроводі охоронців гордо зайшла в приміщення. На презентації проекту телеведуча також поводилася розкуто і невимушено, спілкувалася з колегами по шоу і позувала в чорному облягаючому платті перед фотокамерами.

Серед активістів, які засуджують появу Оксани Марченко в ефірі, був чоловік у масці Путіна. Він стояв із плакатом на підтримку "Ксюхи" і розповів репортерам, що прийшов підтримати свою куму, яку давно не бачив, і дуже радий, що вона з'явиться на українському телеканалі.

Однак біля стін художнього музею знайшлися і ті, хто щиро вболіває за Оксану Марченко на шоу Танці з зірками. Так, тоді як більшість активістів кричали "Ганьба!", деякі люди вигукували "Оксана, танцюй!".

Читайте також: Оксана Марченко все ж братиме участь у "Танцях з зірками"

Крім Марченко, на презентації проекту зібралися інші учасники і судді Танців: Руслан Сенічкін, Слава Камінська, Аніта Луценко, Павло Зібров, Іраклі Макацарія, Леся Нікітюк, Злата Огневич, Влад Яма і багато інших.

Фото: instagram.com/tanci1plus1

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-