Сатирична комедія

Сатирична комедія "Герой мого часу" 20 вересня вийде в український прокат

Укрінформ
Фільм Тоні Ноябрьової "Герой мого часу", створений компанією "Creative Boutique Films" за підтримки Держкіно, з 20 вересня демонструватиметься в кінотеатрах України.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Державного агентства з питань кіно.

Як зазначили у Держкіно, вперше "Герой мого часу" був представлений на Каннському кіноринку. Світова ж прем'єра фільму відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі, де Тоня Ноябрьова отримала нагороду за найкращу режисуру в Національному конкурсі.

Головний герой цієї сатиричної комедії Жорик мріє підкорити столицю. Його ваблять дорогі магазини, модні галереї та "європейські цінності", але поки що він живе у світі пивних кіосків, дешевих атракціонів і брудних під'їздів. Героєві здається, що дуже скоро він подолає невидиму межу між двома вимірами великого міста, але як знайти "соціальний ліфт", якщо навіть ліфт в будинку ніяк не вдається полагодити?..

Читайте також: Зірка «Сторожової застави» відкриє показ українського кіно просто неба в Івано-Франківську

Головну роль у фільмі виконав Євген Бушмакін. У стрічці також знялися телеведучі Наталка Якимчук та Василіса Фролова, а також головна редакторка ELLE Україна Соня Забуга. 90% героїв на екрані - непрофесійні актори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-