В Одесі показали трейлер “Скаженого весілля” з Винником

В Одесі показали трейлер “Скаженого весілля” з Винником

Укрінформ
Прем'єра офіційного трейлера української комедії режисера Влада Дикого "Скажене весілля" відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі (ОМКФ).

Про це Укрінформу повідомили у Державному агентстві України з питань кіно.

«В Одесі у рамках Літнього кіноринку ОМКФ відбулася прем’єра першого офіційного трейлера повнометражної української комедії «Скажене Весілля», що створюється за підтримки Держкіно», - йдеться у повідомлені.

Фільм - це історія про те, як Василь Середюк, консервативний голова районного клубу культури, дізнавшись, що його донька Катруся виходить заміж за афрофранцуза, робить усе, аби зірвати весілля. Фільм створювався компанією "Прототип Продакшн" (FILM.UA Group) за підтримки Державного агенства України з питань кіно. Загальний кошторис фільму - 10 млн 800 тис. грн, з них частка Держкіно - 1 млн 175,6 тис. грн.

Читайте також: Комедію з Винником запустять у прокат восени

До акторського складу увійшли зірки шоу-бізнесу, зокрема, Олег Винник, Юрій Горбунов, Олексій Потапенко (ПОТАП), MONATIK, а також переможці «Ліги Сміху» дует «Загорецька Людмила Степанівна».

У широкий прокат стрічка вийде 4 жовтня цього року, а після широкого кінотеатрального прокату телевізійна прем’єра комедії «Скажене Весілля» відбудеться в ефірі телеканалу 1+1. Продюсери фільму - Юрій Горбунов, Ірина Костюк і Надія Коротушка, музичний продюсер – Олексій Потапенко.

Як повідомлялося, IX-й ОМКФ проходить з 13 до 22 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-