Маск вибачився перед британським дайвером і пояснив свою поведінку

Маск вибачився перед британським дайвером і пояснив свою поведінку

Укрінформ
Генеральний директор SpaceX і Tesla Ілон Маск вибачився перед британським водолазом Верном Ансвортом, якого звинуватив у педофілії.

Про це він повідомив у Twitter.

"Його слова проти мене не виправдовують мої слова проти нього. Тому хочу вибачитися перед паном Ансвортом і перед тими компаніями, які я очолюю. Це провина моя і тільки моя", - написав Маск.

Він також додав, що його слова були сказані у стані злості.

Раніше генеральний директор SpaceX і Tesla Ілон Маск звинуватив британського дайвера, який брав участь у місії з порятунку дітей з печери в Таїланді, у педофілії після критики на свою адресу.

Через кілька днів інвестори компанії Tesla вимагали від Маска вибачитися перед британським дайвером.

Читайте також: Інвестори Tesla вимагають від Маска вибачитись перед британським водолазом

Як повідомлялося, 23 червня в печері Тхам Луанг зникли 12 школярів з футбольної команди віком від 11 до 16 років та їх 25-річний тренер. Підземелля, в якому вони опинилися, простягається майже на 10 км, має кілька входів і виходів, а також великі зали, де сховалися від води зниклі. Їх знайшли через дев'ять днів, але через складнощі з доступом до місцезнаходженням порятунок тривав тиждень. Врятувати всіх вдалося у вівторок, 10 липня.

Після цього американська незалежна християнська кіностудія та телевізійна студія Pure Flix заявила, що планує зняти фільм про підлітків, що застрягли в печері в Таїланді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-