Фестиваль Sloboda: три сотні байкерів прибули під дощем до Харкова

Фестиваль Sloboda: три сотні байкерів прибули під дощем до Харкова

Укрінформ
Гроза не завадила учасникам триденного мото-рок-фестивалю Sloboda, присвяченого 20-річчю клубу StreetWarriors, прибути у супроводі патрульних з приміського смт Коротич до Харкова.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Три сотні байкерів прибули під дощем з головної бази фестивалю в Коротичі, що за 15 км від Харкова, на площу Свободи, де їх з парасольками чекали не менше ста шанувальників мотоспорту. І недарма: група мотокаскадерів продемонструвала свою шокуючу програму, наприклад, їзда на одному колесі - задньому або передньому. Учасником програми став й 2,5-річний Тимур, який приїхав з батьком та дивував публіку, катаючись на особливому міні-мотоциклі, не торкаючись землі ногами.

На площі також діє виставка мото- та автотехніки.

Як сказав по телефону один з організаторів фестивалю, майстер спорту України міжнародного класу Петро Рижило, який зараз чекає у Коротичі на добру погоду, бо відповідає за авіа-шоу на місцевому аеродромі, дощ поки що не дозволив встановити національний рекорд України по стрибках з парашутом: "Обіцяли, що 21 спортсмен стрибне з висоти 5 тисяч метрів з літака Ан-28 й складуть у вільному падінні шість групових фігур, але не сталося. Спробуємо пізніше, а може, й завтра".

Читайте також: "Термінатор Т-1000" публікує фото із західної України

Щодо погоди, то пояснили в Харківському гідрометцентрі, короткочасні дощі очікуються на Харківщині й завтра, 15 липня, місцями можливий град, температура плюс 27 градусів.

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня у Коротичі під Харковом розпочався триденний мото-рок-фестиваль Sloboda за участю, як очікується, тисячі байкерів та спортсменів-парашутистів. У програмі фестивалю - виставка мототехніки, літаків і ретро-автомобілів, мото-экстрим, включаючи мото-тріал та мото-фристайл, Workout, показові виступи пілотів на літаках Л-29 та Су-31, шоу "25-річчя групи Green Grey", нічне DJ–шоу, костюмоване led-show.

Єдиний квиток на вхід на усі заході протягом трьох днів - 500 грн, але дітям до 12-ти років та дівчатам на мотоциклах вхід вільний.

У ці фестивальні дні діє спеціальний автобусний маршрут від станції метро "Холодна Гора" у Харкові до Коротича та назад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-