У Львові завтра стартує фестиваль LvivMozArt

У Львові завтра стартує фестиваль LvivMozArt

Укрінформ
Музика Вольфганга Амадея Моцарта і його сина Франца Ксавера, а також сучасних українських та європейських композиторів заполонить Львів 13 липня.

Тут розпочнеться фестиваль класичної музики  LvivMozArt.

Про це повідомили у прес-службі міської ради. 

«Фестиваль класичної музики LvivMozArt триватиме впродовж 10 днів — з 13 до 22 липня і відбудеться не лише у Львові, а й у Свірзькому замку. У Свіржі прозвучить прем’єра постановки опери Дмитра Бортнянського «Алкід», - зазначили у прес-службі.

Загалом під час фестивалю буде задіяно 10 локацій, на яких відбудеться понад 20 концертів. Ці концерти доповнюватиме дитяча програма Mozart Kids, виставка та різноманітні перформенси.

Читайте також: Весільні музики збираються на "Лабух Фест" піді Львовом

Розпочнеться LvivMozArt з музичної мандрівки у часі у виконанні відомих солістів Софії Соловій та Ноела Боулі, які звернуться до тих часів, коли Львів радували концертами неповторна Соломія Крушельницька та неперевершений майстер бельканто Маттіа Баттістіні.

Особливою подією цьогорічного LvivMozArt стане концерт-закриття, в якому прозвучить оригінальна скрипка Вольфганга Амадея Моцарта— Costa Violine. Вперше в історії України львівській імпрезі буде надана честь приймати таку коштовну "гостю".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-