Йога, опера, День молоді: вихідні без метушні

Йога, опера, День молоді: вихідні без метушні

Афіша
Укрінформ
Шукайте в нашій афіші, де можна відпочити після робочої суботи і чим розважити себе у День молоді.

Французький концерт на даху від Paul Manandise

Що цікавого: Paul Manandise – французький співак, який завоював Золотий приз Королівської Консерваторії Брюсселя. Соліст рок-опери MOZART!

Володар чарівного голосу, ліричного тенора, який не залишить байдужим ні чоловіків, ні жінок! Автор як французьких, так і українських композицій.

Коли: 22 червня

Де: Ресторан SANPAOLO (Музейний провулок, 4)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Ethno Music Fest «Shanti Solstice»

Що цікавого: На фестивалі вас чекають знайомства з музичними інструментами, майстрами, які іх виготовляють, музикантами, які на них грають, співаками, які під них співають, танцівницями, які під них танцюють, йогами, які під них йожаться, старими та новими друзями.

Ви зможете зайнятися йогою під живу музику. Навчитесь танцювальній імпровізації. Познайомитесь як з новими, так і давніми музичними інструментами.

Коли: 22-24 червня

Де: ВДНГ

Скільки: Від 50 грн

Більше інформації: Facebook

Міжнародний День Йоги 2018: Марафон без метушні

Що цікавого: Міжнародний День Йоги 2018 у Києві – це унікальний фестиваль, грандіозний флешмоб і свято здоров'я, який проходить щороку з ініціативи India in Ukraine (Embassy of India, Ukraine).

Цього року, як і минулого, на Хрещатику пройде марафон, в якому не буде переможців.

Адже йога – це не спорт, а філософія життя. Цей марафон буде про внутрішній спокій, мир і шляхи до себе.

Коли: 23 червня

Де: Хрещатик

Скільки: Вхід вільний, необхідна реєстрація

Більше інформації: Facebook

Йога-Вікенд в «Скворечнике»

Що цікавого: На вас чекають:

- 18 викладачів від Kyiv Yoga Teachers Club

- 22 заняття, де ви познайомитеся з різними підходами до практики йоги

- Приємні інсайти після дня, сповненого уваги до свого розуму і тіла

- Відкриття нових можливостей свого тіла і його станів

- Натхненні знайомства

- Смачна і корисна їжа, напої від кухарів шпаківні

- Простір для діток

Коли: 23 червня

Де: Кафе «Скворечник»

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Концерт зірок світової опери «В Україну повернусь»

Що цікавого: Концерт всесвітньо відомих українських солістів, які виступають у театрах «Ла Скала», «Метрополітен-опера», «Ковент-Гарден» та Віденській опері. В рамках проекту «В Україну повернусь» Людмила Монастирська, Ольга Безсмертна, Маріан Талаба, Зоряна Кушплер та Олександр Цимбалюк виконають фрагменти з популярних світових опер у супроводі симфонічного оркестру Національної філармонії України просто неба.

Програма концерту складається з найвідоміших творів світової класики, зокрема «Вальс Маргарити» («Фауст»), «Арія Калафа» («Турандот»), «Те Деум» («Тоска»), «Хор з опери «Набукко», «Хабанера» з опери «Кармен».

Коли: 23 червня о 19:00

Де: Софійська площа

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Класик пікнік. Австрійський концерт

Що цікавого: Концерт відбудеться під егідою посольства Австрії, адже австрійська музика займає чи не найпочесніше місце у світовій класиці.

Для гостей концерту ми створимо комфортний простір з зоною фудкортів. Для маленьких kinder ми готуємо захоплюючі заняття та майстер-класи.

Коли: 23 червня

Де: Парк імені Тараса Шевченка

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Gloria Music Fest

Що цікавого: На вас чекають виступи студентів та викладачів Академії «Глорія», життєрадісні аніматори, рухливі, інтелектуальні ігри на дитячих святах, різноманітна програма концертів, виступи студентів різного віку, а також гості концерту – відомі артисти і музичні колективи.

Дитяча ігрова зона працює весь день!

Коли: 23 червня

Де: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Ukrainian Touring Championship (UTC): Перший етап

Що цікавого: Новий сезон Чемпіонату України з кільцевих гонок. Кращі автоспортсмени країни зберуться на автодромі Чайка, щоб відкрити нову сторінку в історії українських кільцевих гонок.

Коли: 23 червня

Де: Автодром «Чайка» (вул. Антонова, 2)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Благодійний Кураж Базар Flower Power

Що цікавого: Більше добра, більше любові, більше квітів – таким стане наш Благодійний Кураж Базар в стилі хіпі. Єдиний захід на рік, весь прибуток з якого відправиться на допомогу дітям.

Наша благодійна мета – 1 500 000 грн на створення інклюзивного дитячого табору і центру соціалізації для дітей з інвалідністю.

Коли: 23-24 червня

Де: Кураж Базар (вул. Біломорська, 1-А)

Скільки: 150 грн

Більше інформації: Facebook

Етно від Всі. Свої

Що цікавого: Природні матеріали та старовинні техніки – саме на цьому зробить акцент наш маркет декору.

Дім – це місце сили. Тож наповнювати його варто тим, що дарує природа. Льон і коноплі, дерево та глина, вовна та скло впевнено витісняють з наших осель синтетику та пластик. А надихають цей процес українські виробники, які володіють таємницями старовинних ремесел. І вони готові поділитися цими таємницями з вами.

Коли: 23-24 червня

Де: вул. Десятинна, 12

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Active House Days in Ukraine

Що цікавого: Це щорічна подія для архітекторів, дизайнерів, будівельників, девелоперів і ріелторів, де протягом кількох днів експерти з усього світу ділитимуться досвідом реалізації проектів будівель, у яких створені оптимальні умови для комфорту проживання, енергоефективності та безпеки для навколишнього середовища.

Коли: 23-24 червня

Де: Мистецький Арсенал (вул. Лаврська, 12)

Скільки: 300 грн

Більше інформації: Facebook

Третій благодійний «Забіг із собаками»

Що цікавого: Як і минулого року, долучитись до заходу може кожен. Якщо ви любите тварин, вам від 0 до 100 років, та навіть якщо у вас чотири лапи й пухнастий хвіст, – ви наш ідеальний бігун.

Коли: 24 червня о 9:00

Де: Парк «Муромець»

Скільки: Від 200 грн, необхідна реєстрація

Більше інформації: Facebook

Be More Human

Що цікавого: Be More Human – реальна нагода випробувати себе в умовах виключно командної роботи. Цей забіг став символом філософії і візитівкою бренду Reebok. Долучайся та змінюй себе ментально, фізично та соціально.

Коли: 24 червня

Де: ВДНГ

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Фестиваль YouthDay'18

Що цікавого: Вже втретє на День молоді ми захоплюємо паркову зону, щоб в прохолодній тіні дерев створити найбільшу платформу можливостей для молоді!

Фестиваль організовується молоддю для молоді.

Коли: 24 червня

Де: Парк імені Тараса Шевченка

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

BeLive 2018

Що цікавого: BeLive – це ніби тусовки твоїх друзів, і друзів твоїх друзів, і друзів їхніх друзів взяли і затусили між собою в одному місці. Великий фестивілль, що складається із багатьох невеличких фестивалів.

Тут є хедлайнери, але вони – не головне. Головне те, що багато творчих спільнот можуть разом влитися в одну велику BeLive пульсацію.

Тут нон-стоп несеться музика, стенд-апи, х-спорт, вулична їжа, кіно, мистецтво, блогерство, арт і фешн… додай свій варіант.

Коли: 21-24 червня
Де: НСК Олімпійський

Скільки: Від 100 грн
Більше інформації: Facebook

Kiev Sneaker Sunday

Що цікавого: Йо! Вибирай в своєму гардеробі найстильніші кроси і будь готовий цієї неділі в них відправитися в улюблений Дом. Тут проект SYRÜP спільно з магазином Snapthatback влаштовують перший в місті стрімкий вечір, присвячений тільки їм – снікерам!

Коли: 24 червня

Де: Дом (вул. Сагайдачного, 10/5)

Скільки: Вхід вільний за умови попередньої реєстрації

Більше інформації: Facebook

Closer jazz. Michael Abene (USA) w/ Jazzworkshop Orchestra

Що цікавого: З 60-х років ім'я Майкла Абене стоїть поруч з найвідомішими виконавцями і бенд-лідерами. Він виступав з Діззі Гіллеспі, продюсував альбом Бі Бі Кінга, його музику і аранжування виконували Чик Коріа і Курт Елінг, оркестри Мела Льюїса, The Metropole Jazz Orchestra, The Carnegie Hall Jazz Band, WDR Big Band. Його проекти неодноразово номінувалися і отримували премію Греммі, а Оксфордський університет випустив його книгу Jazz Composition and Arranging in the Digital Age.

Ми запросили Майкла Абене до Jazzworkshop Orchestra для серії майстер-класів з нашими молодими музикантами. І 24 червня відбудеться їхній спільний концерт. Приходьте, це ж торжество джазової оркестрової музики.

Коли: 24 червня о 20:00

Де: Closer (вул. Нижньоюрківська, 31)

Скільки: 300 грн

Більше інформації: Facebook

Благодійний Ретро-Дівич-вечір

Що цікавого: Цей дівич-вечір ми проведемо в стилі ретро! На вас чекають три цікаві лекції і поп-ап стор речей в дусі 40-х і 50-х, а також подарунки, частування, багато усмішок і краси.

Коли: 24 червня

Де: Meeting Place OVD (Михайлівський провулок, 24)

Скільки: 250 грн, необхідна реєстрація

Більше інформації: Facebook

Shop & Save – Garage Market

Що цікавого: Часто одяг, який ми носимо, виробляють чоловіки, жінки чи навіть діти в країнах Азії, Близького Сходу чи Латинської Америки. На таких фабриках люди працюють понаднормово, з ними поводяться жорстоко, щоб швидше виконати замовлення, а за роботу платять мізерні гроші чи зовсім нічого.

Комп'ютер, планшет, техніка, якою ми користуємось, мають у своєму складі мінерали, що видобуваються в конфліктних зонах Африки. Через складні обставини, діти та дорослі з цих територій, змушені працювати на шахтах, перебуваючи в небезпечних для життя умовах.

Приходь на Shop & Save 24 червня та дізнайся, що ти можеш зробити, щоб зменшити експлуатацію людей та запобігти торгівлі людьми.

Коли: 24 червня

Де: Orthodox. Books/Coffee/Illustration (вул. Велика Житомирська, 21-А)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-