Президент, прем’єр і парламент вшанували пам'ять Івана Драча

Президент, прем’єр і парламент вшанували пам'ять Івана Драча

Укрінформ
Іван Драч був одним із найяскравіших поетів з когорти шістдесятників, але насамперед це була Людина, яка тонко відчувала Україну та її душу.

Про це написав у Facebook Президент Петро Порошенко.

"Відійшов у вічність Іван Драч. Один із найяскравіших поетів з когорти шістдесятників, прозаїк, кіносценарист, громадський діяч - це все замалі категорії для митця його масштабу. Перш за все, це була Людина, яка тонко відчувала Україну та її душу. Щирі співчуття рідним та друзям Івана Федоровича. Вічна пам'ять", - написав Порошенко.

Прем’єр Володимир Гройсман у Facebook висловив співчуття з приводу смерті українського поета, державного і громадського діяча, першого голови Народного Руху України Івана Драча.

"Бог все поставить на місце, а ти Йому все ж поможи", - казав колись Іван Драч. Людина - легенда, людина - поет, людина - епоха. Здається, такі люди - вічні, але сьогодні його не стало. Пішов до Бога, який все поставить на місце... Прикро і сумно. Спочивайте з миром”, - написав Гройсман.

Верховна Рада вшанувала пам'ять Івана Драча хвилиною мовчання. 

«Сьогодні відійшов з життя, помер Іван Федорович Драч - поет, драматург, перекладач, громадський і державний діяч, Герой України», - сказав Парубій.

Як повідомляв Укрінформ, на 82-му році життя уранці 19 червня помер український поет, державний і громадський діяч, перший голова Народного руху України Іван Драч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-