Марина Порошенко розповіла про майбутнє проекту “Книга миру”

Марина Порошенко розповіла про майбутнє проекту “Книга миру”

Укрінформ
У серпні відбудеться урочисте завершення загальнонаціонального проекту "Книга Миру", до заповнення якої долучилися всі регіони України, а у майбутньому проект стане міжнародним.

Про це розповіла дружина Президента Марина Порошенко на прес-конференції за участю регіональних і всеукраїнських ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця книга ("Книга Миру" - ред.) вже побувала в усіх регіонах України, і цього року на серпень ми плануємо святкове завершення проекту, коли запросимо в Київ усіх дітей, які долучилися до цієї дитячої молитви за мир", - сказала перша леді.

Марина Порошенко зауважила, що планується зробити цей проект міжнародним.

Читайте також: Український культурний фонд матиме перші результати уже восени - Марина Порошенко

"Вона (книга - ред.) і далі подорожуватиме країнами світу, і всі наші іноземні друзі, партнери зможуть побачити, наскільки, дійсно, Україна мирна держава, що тут немає жодного побажання помсти чи зробити щось погане - усі просять тільки миру, любові, підтримки", - підкреслила вона.

"Книга Миру" - національний проект, який проводився під егідою першої леді. У його рамках діти учасників АТО із різних регіонів та діти української діаспори за кордоном ділилися сімейними фотографіями й побажаннями про мир.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-