Нові

Нові "Месники" зібрали в прокаті більше двох мільярдів доларів

Укрінформ
Касові збори фільму "Месники: Війна нескінченності" подолали позначку в два мільярди доларів.

 Як повідомляє Collider, картина стала четвертим фільмом за всю історію кіно, якому вдалося подолати цей бар'єр. Крім того, "Війна нескінченності" стала другим фільмом Disney, якому вдалося зібрати два мільярди доларів. Раніше цього показника досягла картина "Зоряні війни: Пробудження сили", пише DT.

Якщо ж "Месники" поб'ють рекорд "Пробудження сили", касові збори якого становлять 2,068 мільярда доларів, то вони посядуть третю сходинку в списку найбільш касових фільмів в історії кіно. Перше і друге місце зараз займають "Аватар" зі зборами в 2,78 мільярда доларів і "Титанік" з 2,18 мільярда доларів.

Читайте також: Кіночервень: Йольфійки в бігах, відчайдушні піаністки та інші супергерої

Картина стала третьою частиною серії фільмів про Месників. Поки Месники і їхні союзники продовжують захищати світ від різних небезпек, з якими не зміг впоратися жоден супергерой, нова загроза виникає з космосу: Танос. Міжгалактичний тиран переслідує мету зібрати всі шість Каменів Нескінченності — артефакти неймовірної сили, за допомогою яких можна змінювати реальність за своїм бажанням. Все, з чим Месники стикалися раніше, вело до цього моменту — доля Землі ніколи ще не була настільки невизначеною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-