На Книжковому арсеналі обрали найкрасивіші видання року

На Книжковому арсеналі обрали найкрасивіші видання року

Укрінформ
На "Книжковому арсеналі-2108" у Києві вручили нагороди за найкращий книжковий дизайн. 

Гран-прі отримала книга "Я так бачу" Видавництва Старого Лева, дизайн якої виконала творча майстерня "Аграфка", повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

"VIII міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал», Goethe-Institut в Україні та культурно-видавничий проект «Читомо» за підтримки Франкфуртського книжкового ярмарку, фонду Buchkunst та Wacom Україна визначили переможців конкурсу на найкращий книжковий дизайн 2018 року. Перше місце та гран-прі конкурсу «Найкращий книжковий дизайн–2018» здобула книга «Я так бачу» (Видавництво Старого Лева, автори та дизайн: Романа Романишин, Андрій Лесів, творча майстерня «Арафка)", - йдеться у повідомленні.

Друге місце посіла «Книга-мандрівка Україна» (видавництво #книголав, автор: Ірина Тараненко, дизайн: Юлія Курова, Марта Лешак та креативна агенція Green Penguin). 

Читайте також: Кириленко презентував свою книгу "Три розмови про Україну"

Третє місце за найкращий дизайн дісталося книзі «Катерина Лесів. Колискова 1» (видавництво «Родовід», дизайн: Катерина Лесів).

Також зазначається, що до короткого списку конкурсу увійшли 15 видань. Вони будуть представлені в рамках колекції «Найкрасивіші книги світу», яка буде презентована на Франкфуртському та Лейпцизькому книжкових ярмарках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-