Елтон Джон проведе у Києві

Елтон Джон проведе у Києві "день проти СНІДу"

Укрінформ
Наприкінці травня на запрошення Фонду Олени Пінчук знову відвідає Україну всесвітньо відомий виконавець Елтон Джон. Співак долучиться до благодійної акції по боротьбі зі СНІДом в Україні.

Про це повідомляється на сайті Фонду Олени Пінчук.

В понеділок, 28 травня, на Арт-заводі Платформа в Києві пройде спеціальний Кураж Базар, гостем якого стане легендарний співак Елтон Джон. Організатори проведуть благодійну акцію «День з Елтоном Джоном», під час якої співак зустрінеться з українськими борцями зі СНІДом та поспілкується з ВІЛ-позитивними людьми. 

Гості заходу зможуть відвідати фотовиставку, що покаже історію 11 років спільної діяльності Фонду Олени Пінчук та СНІД-Фонду Елтона Джона. Знову в Києві буде представлений міжнародний арт-проект, створений одним із найвідоміших сучасних художників Ай Вей Веєм на прохання Елтона Джона.

Вартість вхідного квитка складе 100 грн. А всі зібрані кошти від проданих квитків в цей день будуть спрямовані на реалізацію проекту зі створення інформаційно освітнього центру для молоді в Києві.

Всеукраїнська Мережа ЛЖВ представить інтерактивну програму, до якої увійде освітній лекторій, квести, лабіринт, тестування на ВІЛ тощо. Відомі українські медійники та активісти читатимуть лекції, зокрема, про толерантність та недискримінацію, про сексуальну просвіту та біологію сексуальності.

Читайте також: Фільм "Жінка на війні" отримав нагороду в Каннах

Всім відвідувачам буде запропоновано пройти онлайн-тестування, що визначає ризик можливого інфікування на ВІЛ. Також протягом дня працюватиме безкоштовний пункт швидкого тестування на ВІЛ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-