Кінофестиваль

Кінофестиваль "Відкрита ніч. Дубль 21" приймає заявки до 25 травня

Укрінформ
Прийом заявок на участь у конкурсі кінофестивалю "Відкрита ніч. Дубль 21", що традиційно проходить за підтримки Держкіно, триває до 25 травня.

Про це повідомляє офіційний сайт кінофестивалю.

Зазначається, що до участі у конкурсі приймаються ігрові, неігрові та анімаційні стрічки. Хронометраж фільмів та відеоробіт не може перевищувати 20 хвилин. Обов'язкова наявність англійських субтитрів.

Селекція фільмів у конкурсні програми здійснюється відбірковою комісією, до якої входить програмна дирекція кінофестивалю.

За додатковою інформацією можна звертатися за електронною адресою: program.opennight@gmail.com.

Також поінформовано, що у 2018 році фестиваль національного кіно "Відкрита ніч. Дубль 21" пройде у ніч з 30 червня на 1 липня. Основним майданчиком фестивалю стане Арт-причал у Києві, а паралельні покази та трансляції пройдуть на понад 70-ти локаціях по Україні та за кордоном.

Читайте також: Ужгород запропонує туристам "Сонячний напій"

"Відкрита ніч" - фестиваль, покликаний щоразу відкривати нові українські імена у галузі кінематографа та телевізійного виробництва. 21 рік поспіль справжні кіномани збираються наприкінці червня просто неба, щоб долучитися до останніх новинок, підтримати одне одного та похвалитися фільмами врожаю останнього року", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-