Руслана розповіла, як змінилося Євробачення

Руслана розповіла, як змінилося Євробачення

Ексклюзив
Укрінформ
Нинішній конкурс Євробачення, який наразі триває в Лісабоні (Португалія), має більше соціальну спрямованість, ніж попередні конкурси.

Своїми враженнями поділилася переможниця конкурсу у 2004 році українська співачка Руслана в ексклюзивному коментарі Укрінформу.

«Це Євробачення ментально вже трошки інакше. Воно менше фокусується на політиці, більше фокусується на соціалці. Як би там не говорили, політична напруга останніх років, позначилася на Євробаченні та й в усьому світі. Зараз політична напруга трошки спадає і люди більше сконцентровані на соціальних проблемах. Мені це дуже подобається», - сказала співачка.

Читайте також: Руслана чекає моменту для участі ще в одному Євробаченні

Вона звернула увагу що зміщення уваги на соціальний аспект можна спостерігати у репертуарі пісенного конкурсу цього року.

«Власне в цьому році вже кілька артистів співають про тероризм, про біженців. Тобто цей соціальний підхід, він мені дуже імпонує. Мені дуже імпонує свідома позиція артистів, ніж просто співи про те, як гарно пташки співають», - наголосила Руслана.

Як відомо, завтра безпосередньо перед початком гранд-фіналу Євробачення о 20.00 за Київським часом на Terreiro do Paço в Лісабоні (Португалія) відбудеться шоу Руслани. Фінал конкурсу розпочнеться о 22.00 в Altice Arena.  Згідно з результатами жеребкування, представник України – Melovin буде виступати першим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-