Руслана чекає моменту для участі ще в одному Євробаченні

Руслана чекає моменту для участі ще в одному Євробаченні

Ексклюзив
Укрінформ
Українська співачка Руслана, переможниця конкурсу у 2004 році, очікує моменту, коли могла б знову взяти участь у конкурсі, не виключає, що це може статися вже й наступного року.

Про це вона розповіла в коментарі Укрінформу.

«Я чекаю такого моменту. Мені хотілося б побатлуватися, хотілося б дуже. Це однозначно. Я не хочу залишатися якимось іменем в минулому, дуже хочеться актуально для себе ці виклики приймати це не заради промоушену, не заради нагадування, а саме заради самого виклику. Заради самого батлу», - відповіла Руслана на запитання щодо можливій її участі у Євробаченні в наступному році.

«Це була метамузика, музика, якою зцілювалися і ми зараз все це хочемо винести на поп-сцену. Завтрашнє шоу буде повністю на цій фішці», - анонсувала співачка своє шоу, яке відбудеться у Eurovision villagе, в самому центрі міста, на набережній.

Співачка розповіла про музику, над створенням якої працює.

«З командою зараз дуже багато експериментуємо в музиці, витягуємо всю первісну енергію з наших технік співу й танцю. Все те, що у нас колись зберігалось в Україні, все, що у нас було», - розповіла Руслана.

Читайте також: Melovin відкриє програму гранд-фіналу Євробачення-2018

За її словами, основною метою є вдосконалення та реалізація енергії в проектах соціального спрямування.

 «Ми всі прагнемо розвитку і вдосконалення. Я на Майданах отримала таку порцію адреналіну, що не вдосконалювати цей «соціальний людський стартап» просто неможливо", - вказана співачка.

Шоу Руслани розпочнеться у суботу, 12 травня, безпосередньо перед початком гранд-фіналу Євробачення о 20.00 за Київським часом на Terreiro do Paço в Лісабоні (Португалія). Фінал конкурсу розпочнеться о 22.00. Згідно з результатами жеребкування, представник України – Melovin буде виступати першим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-