Тренер

Тренер "Шахтаря" Фонсека завітає у фан-зону Євробачення на Суспільному

Укрінформ
Лекція "Футбол у Португалії" від тренера футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) Паулу Фонсеки відбудеться 15 травня у  фан-зоні Євробачення, що у Київському телецентрі "Олівець".

Про це повідомив Укрінформу керівник прес-центру фан-зони Олександр Остапа.

"Фан-зона на Суспільному покликана не лише познайомити відвідувачів з музичною складовою пісенного конкурсу, а й розказати більше про країну-господарку цьогорічного Євробачення - Португалію. Тому лекція від знаного португальця Паулу Фонсеки розкриє таємниці футбольного успіху Чемпіона Європи 2016", - ідеться в повідомленні.

Також зазначається, що по завершенню лекції охочих очікує майстер-клас з гольфу від майстрів спорту, чемпіонів і призерів турнірів Ігоря та Олени Мовчан.

Фан-зона Євробачення-2018 працює з 3 по 16 травня (з 10:00 до 20:00). На фанів чекають: виставка костюмів і нагород артистів; зустрічі з зірками українського шоу-бізнесу і автограф-сесії; тематичні лекції від експертів шоу-бізнесу; караоке й інтерактивні зони зі стендами, де відвідувачі зможуть дізнатись більше про учасників Євробачення, цікаві факти та історію конкурсу.

Читайте також: Melovin відкриє програму гранд-фіналу Євробачення-2018

Великий екран для трансляції прямих ефірів з пісенного конкурсу Євробачення у Лісабоні дозволить вболівати за улюблених виконавців у великому колі друзів та відчути атмосферу пісенного свята.

Програма заходів у фан-зоні Євробачення-2018 за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-