Квитки на виставу, в якій гратиме Нищук, розпродали за три дні

Квитки на виставу, в якій гратиме Нищук, розпродали за три дні

Укрінформ
Квитки на виставу "Три товариші" Еріха Марії Ремарка, в якій гратиме міністр культури України Євген Нищук, були повністю розпродані за три дні ще два місяці тому.

Про це поінформував у четвер президент фестивалю "Мельпомена Таврії" - генеральний директор-художній керівник Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша Олександр Книга, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Квитки на "Три товариші" розпродали за три дні. Їх немає давно. Ще два місяці тому ці квитки розпродалися", - розповів Книга.

Як він зазначив, ця вистава Національного академічного театру імені Івана Франка, попри те, що дуже довга за часом (триває чотири години), має попит у глядачів. "Вистава густонаселена, там 65 акторів. Там багато відомих облич. Там не тільки Євген  Нищук, там багато народних, заслужених артистів, які грають у цій виставі", - сказав президент фестивалю.

Читайте також: "Мельпомена Таврії" цьогоріч збере майже 60 театрів

Як повідомляв Укрінформ, з 17 по 27 травня 2018 року у містах Херсон та Миколаїв відбудеться ХХ Міжнародний театральний фестиваль "Мельпомена Таврії". На ньому 69 вистав покажуть 57 театрів, з них 45 театрів - в Херсоні, інші - в Миколаєві. Крім театрів з України у фестивалі візьмуть участь театри з Португалії, Німеччини, Литви, Польщі, Угорщини, Туреччини, Ізраїлю, Білорусі, Вірменії, Грузії та Молдови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-