Фаворитка Євробачення: Моя мета - достукатися до сердець людей

Фаворитка Євробачення: Моя мета - достукатися до сердець людей

Укрінформ
Представниця від Ізраїлою на Євробаченні, співачка Netta, яка вийшла до фіналу конкурсу, запевнила, що навіть якщо не отримає перемоги для неї головна мета – достукатися до найбільшої кількості меломанів.

Про це Netta сказала під час підсумкової прес-конференції за результатами першого півфіналу конкурсу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це не має значення для мене (про перемогу – ред.), я хочу робити свою роботу щонайкраще, хочу надихати щонайбільше людей, достукатися до щонайбільшої кількості сердець, наскільки можу це зробити. І якщо мені це вдасться, це буде дивовижно для мене і для мене це перемога», - відповіла Netta на запитання про те, як виконавиця почуватиметься, якщо не здобуде перемоги в конкурсі й стане другою.

Співачка також подякувала батькам за підтримку її мрії стати співачкою.

Читайте також: Стали відомі переможці першого півфіналу Євробачення

Як відомо, виконавиця Netta (Нетта Барзилай), яку прихильники охрестили «новою секретною зброєю Ізраїлю», почала співати в ранньому дитинстві. Після закінчення школи вона з першої спроби вступила до престижного музичного училища «Римон». Пізніше вона проходила службу в армії, де стала солісткою музичного колективу. Пісенна композиція, «Тоу» («Іграшка»), яку співачка представляє на Євробаченні, після презентації у травні набрав 2 млн переглядів за 3 дні.

Раніше європейські букмекери називали Netty можливою переможницею Євробачення-2018.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-