Руслана виступить на Євробаченні-2018

Руслана виступить на Євробаченні-2018

Укрінформ
Українська співачка, переможниця Евробачення-2004 Руслана виступить з живим шоу на головній площі Лісабону в день фіналу Євробачення-2018.

Концерт відбудеться в суботу, 12 травня, о 18:00 за місцевим часом просто неба на сцені головної фанзони конкурсу (Eurovision Village) на легендарній площі Праса-ду-Комерсіу в центрі португальської столиці, пише НВ.

"Для Лісабону Руслана приготувала сучасну програму з використанням екзотичних інструментів, живого рок-шоу, авторською інтерпретацією древніх ритуалів, унікальної вокальної та танцювальної манери", - йдеться у повідомленні.

У своєму новому шоу співачка звернеться до прихильників конкурсу з важливим меседжем – необхідності переходу до відновлюваних джерел енергії: “Євробачення має величезну аудиторію та вплив. Його місією може стати популяризація в світі прогресивних цінностей. Відновлювані джерела енергії – це чиста енергія стихій, енергія зцілення для планети і людства, енергія миру”.

Читайте також: У Лісабоні відкрили Євробачення

Крім того, спеціально для виступу в рамках Євробачення-2018 Руслана готує дует з всесвітньо відомим українським музикантом, ім’я якого буде оголошено 11 травня.

Перший півфінал музичного конкурсу Євробачення-2018 відбудеться в Лісабоні (Португалія) 8 травня, другий півфінал - 10 травня, а фінал - 12 травня. Представник України Melovin виступить у другому півфіналі.

Фото: прес-служба Руслани.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-