Фан-зона Євробачення в

Фан-зона Євробачення в "Олівці" працює без перерви на вікенд

Укрінформ
Офіційна фан-зона Євробачення-2018, що відкрилась 3 травня в головному офісі Суспільного - київському телецентрі "Олівець" - працює без перерви на вікенд.

Згідно з програмою, розміщеною на офіційному сайті UA:Перший, у суботу, 5 травня, у фан-зоні о 16:00 відбудеться воркшоп "Зірковий" стиль життя", організований Школою англійської мови Speak Up.

О 17 год. розпочнеться майстер-клас хореографа, педагога, танцівника Школи сучасного та класичного танцю ТОТЕМ Ярослава Кайнара з контемпорарі та джаз-фанку, вікторина "Лузофонія" від Київського національного лінгвістичного університету. Засновник освітньої лабораторії "Tripsy room" Юрій Фракталіс проведе майстер-клас зі створення голограмного зображення в домашніх умовах.

Відкритий урок "Давай співати португальською", який проводить Київський національний лінгвістичний університет, стартує о 18:00.

На 19:00 запланована автограф-сесія гурту "Шосте чуття".

Насиченою буде і програма у неділю, 6 травня. Зокрема, о 12:00 воркшоп "Direct to Fan. Бізнес-модель музикантів нового покоління" проведе засновниця агентства музичного консалтингу Soundbuzz Дарця Тарковська.

Читайте також: Melovin сьогодні проведе другу репетицію на Євробаченні-2018

Лекцію на тему " Як молодому виконавцю потрапити з виступом на фестивальну сцену?" о 14:00 розпочне керівник фестивалю "Білі Ночі" Ірина Вітер.

О 16:00 воркшоп "Жанри та стилі музики" презентує Школа англійської мови Speak Up, а  тренер школи аргентинського танго "Abrazo Total" Олексій Гаврись дасть майстер-клас із цього танцю.

Крім того, на 18:00 запланована автограф-сесія і акустичний виступ гурту "VILNA".

Як повідомляв Укрінформ, локація працюватиме до 16 травня з 10:00 до 20:00, вхід вільний. У фан-зоні на Суспільному всіх чекають майстер-класи з танців, співів, португальської та англійської мов, зустрічі з зірками. А найголовніше - можливість разом подивитися на величезних екранах трансляції півфіналів та фіналу Євробачення-2018. У дні конкурсу фан-зона буде відкрита до кінця трансляції.

Пряму трансляцію першого півфіналу Євробачення-2018, який відбудеться 8 травня, ведучий Євробачення-2017 Тімур Мірошниченко коментуватиме разом з представницею України на конкурсі в 2014 році Марією Яремчук; другий півфінал 10 травня - з представницею України на Євробаченні-2010 співачкою Alyosha; фінал конкурсу, який пройде 12 травня - з переможницею Євробачення-2016 Джамалою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-