Melovin сьогодні проведе другу репетицію на Євробаченні-2018

Melovin сьогодні проведе другу репетицію на Євробаченні-2018

Укрінформ
Представник від України на Євробаченні-2018 Melovin проведе у суботу, 5 травня, свою другу репетицію.

Про це повідомляє офіційний сайт міжнародного пісенного конкурсу.

Загалом, відповідно до графіка, друга репетиція та прес-конференції заплановані за участю виконавців з таких країн: Росія, Молдова, Нідерланди, Австралія, Грузія, Польща, Мальта, Угорщина, Латвія, Швеція, Чорногорія, Словенія, Україна.

Під час другої репетиції кожного учасника, що триватиме 20 хвилин, акредитована преса матиме доступ до сцени. Перша репетиція починається об 11:00, остання прес-конференція закінчується о 18:45.

Увечері проведе ексклюзивну вечірку у Лісабоні представниця від Ізраїлю Нетта Барзілай.

У неділю, 6 травня, репетируватимуть удруге представники "Великої п'ятірки" - Великої Британії, Іспанії, Німеччини, Італії, Франції, а також Португалії, яка цьогоріч приймає гостей. Репетиції також триватимуть протягом 20 хвилин у присутності акредитованої преси. Після кожної репетиції відбуватиметься прес-конференція.

Читайте також: Melovin увійшов в ТОП-5 фаворитів півфіналу Євробачення - букмекери

Перша репетиція розпочнеться об 11:00, остання прес-конференція завершиться о 14:30.

Тим часом, до першого півфіналу залишається три дні. Він відбудеться вже 8 травня. Як відомо, у ньому за вихід у фінал змагатимуться 19 претендентів. Другий півфінал за участі 18 виконавців відбудеться 10 травня, і його закриватиме виступ українського виконавця. Гранд-фінал 63-го пісенного конкурсу Євробачення - 12 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-