Молодість-2018: Іллєнко розповів про гроші з бюджету і нові локації

Молодість-2018: Іллєнко розповів про гроші з бюджету і нові локації

Укрінформ
Держкіно традиційно фінансово підтримає Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість".

Про це заявив на прес-конференції в понеділок голова Держкіно Пилип Іллєнко, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Держкіно підтримує фестиваль "Молодість" з моменту його створення. Оскільки це одна з найголовніших подій в Україні, без перебільшення один з брендів у кінематографічному світі, який пов'язаний з українським кіно. Дуже багато кінематографістів знають Україну, тому що колись вони тут вперше представляли свої фільми. І кожного року ми намагаємося максимально підтримати фестиваль. Якщо ми говоримо про цифри, то цього року державне фінансування заплановане в розмірі чотири мільйони гривень. Це значно більше, ніж було минулого року, і тим більше, ніж було в попередні роки", - зазначив Іллєнко.

Водночас він уточнив, що торік Держкіно профінансувало фестиваль "Молодість" на 1,3 млн грн.

Читайте також: Кабмін розповів, на що спрямовується держпідтримка кінематографу

"Ми з радістю чекаємо на оновлену "Молодість", яка буде не під час дощу восени, а в найкрасивіший час, коли ми найбільше любимо рідне місто. Це також  вплине і на локації, з'являться open air акції, і все буде надзвичайно цікаво і круто", - сказав голова Держкіно.

 Генеральний директор кінофестивалю "Молодість" Андрій Халпахчі нагадав, що цього разу зустріч відбувається майже через 1,5 року, оскільки фестиваль змінив свої терміни і цьогоріч вперше проходить у весняно-літній час - з 27 травня по 3 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-