Афіша на свіжому повітрі: марафон, танці та квести

Афіша на свіжому повітрі: марафон, танці та квести

Укрінформ
Досить сидіти вдома, гайда на свіже повітря. А куди піти, підкажемо у нашій афіші на вихідні.

День Землі Earth Fest

Що цікавого: Святкуй День Землі разом з нами. Отримай практичні навички та корисну інформацію про те, як можна допомагати нашій планеті щодня. На тебе чекає інформація про волонтерські можливості, практичні семінари, еко-розмови, креативні мозкові штурми та документалки про природу.

Коли: 21 Квітня 

Де: America House Kyiv (вул. Миколи Пимоненка, 6)

Скільки: Вхід вільний. Візьміть паспорт або посвідчення водія для входу

Більше інформації: Facebook

Nova Poshta Kyiv Half Marathon Weekend 2018

Що цікавого: Це наймасовіший біговий захід в Україні, що поєднує людей, закоханих у біг, і цієї весни ми знову запалимо Київ енергією бігу! Запрошуємо пробігти величними берегами Дніпра та відчути свою належність до світу великого спорту, адже 8th Nova Poshta Kyiv Half Matathon - це єдина бігова подія в Україні, що має Bronze Label IAAF.

Коли: 22 квітня

Де: Контрактова площа

Скільки: 100 грн - 1375 грн

Більше інформації: Facebook

Кураж Базар: Jazz ONLY

Що цікавого: Квітневий «Кураж Базар» повністю присвячений джазу. На двох сценах зіграють 16 джазових музикантів з різних країн та 5 діджеїв, кожен з яких навчить слухати і любити джаз.

Коли: 21 - 22 квітня

Де: Арт-завод "Платформа" (вул. Біломорська, 1а)

Скільки:  80 грн

Більше інформації: Facebook

Дитячий профорієнтаційний фестиваль"Місто професій"

Що цікавого: "Місто професій" - міжнародний проект, що вже п'ятий рік реалізовується в Україні. Мета проекту - щоб кожна дитина мала шанс реалізувати свій потенціал. У парковій зоні розгортається імпровізоване Місто Професій. При вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених професій та має можливість «влаштуватись на роботу». Після короткого майстер класу від фахівців своїх галузей, таких як – рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня тощо, діти приступають до "роботи".

Коли: 21 Квітня 12:00

Де: Парк Т.Г. Шевченка 

Скільки: Вхід вільний 

Більше інформації: Facebook

Презентація табірних спогадів Барбари Скарґи у Києві

Що цікавого: Презентація українського видання табірних спогадів польського філософа, історика філософії Барбари Скарґи «Після визволення… 1944–1956». У презентації візьмуть участь перекладач Dmytro Antoniuk та польська публіцистка, фахівець з польсько-українських стосунків Богуміла Бердиховська.

Коли: 20 квітня 18:00

Де: Національний музей Тараса Шевченка (бульвар Шевченка, 12)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Концерт «Вечір Угорської музики»

Що цікавого: У Міжнародному концерті «Вечір Угорської музики», створеному за підтримки Посольства Угорщини в Україні прозвучать інструментальні та вокальні твори, будуть представлені балетні номери. Композиції та арії з улюблених оперет Ференца Легара, Імре Кальмана, ін. прозвучать у виконанні солістів Будапештського театру оперети та мюзиклу та артистівКиївський театр оперети.

Коли: 20 квітня 19:00

Де: Київський національний академічний театр оперети (вул. Велика Васильківська, 53/3)

Скільки: 40 - 350 грн

Більше інформації: Facebook

Дитячий день «Від наскельного розпису до муралу»

Що цікавого: У форматі захопливої тематичної екскурсії з активностями: рухливими іграми, бліц-уроками з різновидів образотворчого мистецтва та майстер-класом пропонуємо дітям розповідь про те, як і навіщо наші предки створювали довкола себе різноманітні зображення. Дітки власноруч спробують створити «наскельний розпис», мозаїку, познайомляться зі значенням писанкових орнаментів. А на майстерці виготовлять сувенір-магнітик із традиційною символікою.

Коли: 21 квітня 12:00, 16:00

Де: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2)

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebook

WeGame 4.0

Що цікавого: Геймер, гік, косплеєр, розробник? Полюбляєш веселий движ? Ти маєш можливість позмагався з кіберспортсменами на віртуальній арені в Зоні кіберспорту, побачити кращий косплей країни, перейняти досвід успішних IT-стартапів і організаторів кібертурнірів та оцінити розробки великих компаній, новітні гаджети, демоверсії ігор у виставковій зоні.

Коли: 21 - 22 квітня 

Де: ВДНГ Павільйон №1 (проспект Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 150 - 300 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль подорожей "З рюкзаком - 2018"

Що цікавого: Найбільша тревел-подія 2018 року в Україні! На тебе чекають: історії та лайфхаки від досвідчених тревел-блогерів; презентації програм навчання, стажування та роботи за кордоном; ярмарок товарів для подорожей та крутих подарунків; зона для релаксу та cпілкування та ще багато сюрпризів.

Коли: 21 – 22 квітня

Де: IZONE (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: 120 - 200 грн 

Більше інформації: Facebook

Маркет кераміки від "Всі. Свої"

Що цікавого: Українська кераміка – неймовірна й унікальна. Ми представимо вам роботи керамістів з усіх куточків України. На окремому поверсі розмістяться керамічні вироби різних стилів та призначення – посуд, скульптури, декоративні панно, світильники, кашпо та вазони для квітів, сувеніри. Також на вас чекають виставка робіт найкращих українських керамістів та цікаві майстер-класи.

Коли: 21 – 22 квітня

Де: Всі. Свої (вул. Десятинна, 12)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Шоу-виставка «Світ коней»

Що цікавого: Унікальна колекція коней історичних порід постане перед очі відвідувачів Князівства "Київська Русь". Ви зможете побачити породи, які більше в Україні не знайти. А ще коні будуть не лише живими експонатами виставки, а й акторами кінно-трюкового театру, звісно в тандемі з акторами-людьми. Карколомні трюки змусять будь-кого затамувати подих та захоплюватись складністю виконання і граціозністю людей і тварин.

Коли: 21 - 22 квітня

Де: Парк Київська Русь (с. Копачів, Обухівський район, Київська обл.)

Скільки: 150 грн.

Більше інформації: Facebook

Виставка Влади Ралко «Fashion Show»

Що цікавого: Виставка представляє серію графічних малюнків «Модний показ» найвідомішої експресіоністки сучасної України Влади Ралко. Серія порушує тему ідентичності, актуальних соціальних і політичних контекстах. Адже хто не замислювався над тим, як мода впливає на нашу свідомість, формує спосіб життя суспільства?

Коли: 11 квітня - 13 травня

Де: Voloshyn Gallery (вул. Терещенківська, 13)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Дитячий квест Гаррі Поттер на ВДНГ 

Що цікавого: Ваша дитина любить Гаррі Поттера? По території парку ВДНГ пройде квест за сюжетом франшизи Гаррі Поттера. В квест входитиме: сюжетна гра на 1 годину, два аніматори в костюмах Гаррі Поттера та Герміони та тематичний реквізит.

Коли: 21 - 28 квітня 13:00

Де: ВДНГ (проспект Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 200 грн 

Більше інформації: Facebook

Всеукраїнський фестиваль історичного танцю Vintage Dance Exchange-2018

Що цікавого: Третій Всеукраїнський фестиваль історичного танцю, де ви зможете навчитися танців минулих епох, познайомитися з однодумцями з інших міст, чудово провести час на балах та вечірках та поринути в атмосферу романтичного минулого — від Середніх Віків та Відродження до вікторіанської доби та епохи регтайму і джазу. Реєстрація

Коли: 18 - 22 Квітня

Де: "Шоколадний будиночок" та інші локації міста

Скільки: від 250 грн 

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-