Найкасовіші фільми

Найкасовіші фільми "Золотої Дзиги" покажуть 2-11 квітня

Укрінформ
У київських кінотеатрах на початку квітня відбудуться  покази фільмів-номінантів на здобуття Кінопремії "Золота Дзига" в категорії "Вибір глядача".

Про це повідомляється на сайті Української кіноакадемії.

"Покази 10 найкасовіших стрічок, які за період прокату з 1 січня 2017 року до 31 грудня 2017 року переглянула найбільша кількість глядачів, відбудуться в межах фестивалю Другої Національної кінопремії "Вибір глядача", ініційованого Українською кіноакадемією за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Фільми-номінанти демонструватимуться в кінотеатрах "Жовтень" (ранкові та вечірні сеанси) та "Boomer" (денні та вечірні сеанси) з 2 до 11 квітня", - ідеться в повідомленні. 

Читайте також: Кому пощастить із «Золотою Дзигою»: Українська кіноакадемія оголосила номінантів

Фільми, які беруть участь у номінації "Вибір глядача" та будуть показані в межах Фестивалю Другої Національної кінопремії "Золота Дзига": "DZIDZIO Контрабас", режисер Олег Борщевський; "Ізі", Андреа Маньяні; "Інфоголік", Валентин Шпаков та Владислав Климчук; "Кіборги", Ахтем Сеітаблаєв; "Межа", Петер Беб’як; "Мир вашому дому", Володимир Лерт; "Припутні", Аркадій Непиталюк; "Сторожова застава", Юрій Ковальов; "Червоний", Заза Буадзе; "Чужа молитва",  Ахтем Сеітаблаєв. 

Як зазначається, у номінації "Вибір глядача" переможе фільм, який набере найбільшу кількість голосів за період голосування з 26 березня до 16 квітня. Переможця буде оголошено 20 квітня під час урочистої церемонії вручення нагород Другої Національної кінопремії "Золота Дзига".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-