Український кінопроект за романом Олеся Ульяненка поїде в Канни

Український кінопроект за романом Олеся Ульяненка поїде в Канни

Укрінформ
Український кінопроект "Серафима" візьме участь у програмі La Fabrique des Cinemas du Monde - професійній програмі, що відбувається протягом Каннського міжнародного кінофестивалю.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно. 

"Екранізація однойменного роману Олеся Ульяненка "Серафима" здійснюється компанією Kristi Films за підтримки Держкіно. Стрічка є другою повнометражною роботою режисерки Марисі Нікітюк. Продюсують картину Юрій Мінзянов, Мирослав Слабошпицький та Ігор Савиченко", - йдеться у повідомленні.

Це історія про юну дівчину Серафиму, яка живе в приморському містечку і знається на травах та отрутах. Захищаючи себе, Серафима отруює свого друга і тікає з міста на пошуки своєї давно зниклої матері. Хвороблива жага любові перетворює Серафиму на монстра і серійну вбивцю та відкриває правду про її справжню сутність.

Програма La Fabrique des Cinemas du Monde створена Institut Frances у партнерстві з France Medias Monde та підтримана Міжнародною організацією De la Francophonie. У рамках програми проводиться робота з професійними консультантами над проектом, а також низка зустрічей з представниками топових фондів, копродакшн-маркетів та форумів.

Читайте також: Фільм про харківського художника везуть на фестиваль у Нью-Йорку

З моменту створення у 2009 році в La Fabrique взяли участь 108 режисерів та продюсерів з 52 країн. Щорічно до участі відбирають 10 кінопроектів (перший або другий художній фільм режисера).

Фото:  НСКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-