У Держкіно розповіли, коли чекати у прокаті

У Держкіно розповіли, коли чекати у прокаті "БОБОТ"

Відео
Укрінформ
У Мережі з'явився другий офіційний тизер українського фантастичного фільму "БОБОТ", який вийде на широкі екрани вже влітку.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Я впевнений, що "БОБОТ" однозначно знайде свого глядача і продовжить історію успіху українського кіно у прокаті. Тизер зацікавлює, чекаємо на фільм", - зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Стрічка знята студією Mental dRive за підтримки Держкіно України.

"БОБОТ" - це історія про те, що, коли світ поглине суцільна темрява, землю заполонять невідомі істоти, які тисячі років вичікували моменту, щоб здійснити страшний замах на людство. Тоді і з'явиться невідомий рятівник, який здатен перемогти сили зла.

"Ми дуже сподіваємося, що нам вдалося створити видовищну стрічку, яка зможе захопити всіх, кому близька фантастика і хто закоханий у спецефекти", - зазначив режисер Максим Ксьонда.

Читайте також: Саме в Україні варто знімати кіно – Президент зустрівся з Жаном Рено

Продюсер фільму Олексій Москаленко обіцяє досить високий рівень сучасної графіки та якісних спецефектів. "Можу з впевненістю сказати, що той обсяг, який ми плануємо реалізувати, а це майже половина хронометражу усього фільму, в Україні ще ніхто до нас не робив", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-