Україна повезе на форум у Швецію проект мультсеріалу

Україна повезе на форум у Швецію проект мультсеріалу "Мама поспішає додому"

Укрінформ
Проект анімаційного серіалу "Мама поспішає додому" став єдиним від України, відібраним для участі у головному скандинавському форумі медіаконтенту для дітей The Financing Forum for Kids Content.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно 

"Форум пройде 13-15 березня у місті Мальмо (Швеція) і об'єднає близько 30 проектів на етапі розробки, які будуть представлені на пітчингу (коротке подання ідеї кінопродукції - ред.) перед понад 50 експертами та 150 продюсерами і дистриб'юторами цього регіону. Єдиним проектом з України, який пройшов відбір на форум, став анімаційний серіал "Мама поспішає додому" від Glowberry (FILM.UA Group)", - йдеться у повідомленні.

Разом із українським проектом, на пітчинг пройшли ще 24 анімаційних проекти з усього світу.

Зазначається, що "Мама поспішає додому" - серіал для дітей і дорослих, які вірять у дива та магію, що можуть статися на вулицях рідного міста та навіть у власному будинку. Мама і Тато завжди поспішають додому до свого сина Лесика, потрапляючи на своєму шляху в чарівні пригоди та дивовижні ситуації, але завжди вчасно приходять на родинну вечерю. А їхні історії надихають Лесика та його друзів на власні нові ігри і пригоди.

Читайте також: В Україні знімуть мультик "Цирк на дроті"

Режисер серіалу - Євген Альохін. Автори сценарію - Ольга Черепанова, Вадим Шинкарьов, Ірина Маламуж, Рахта Макеєнкова і Марія Сидорчук. Продюсер - Ольга Черепанова. 

Державне фінансування серіалу "Мама поспішає додому" становить 40% (7 млн 560 тис. грн) від загальної вартості виробництва. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-