Melovin вважає, що на Євробаченні головне - запам'ятатися Європі

Melovin вважає, що на Євробаченні головне - запам'ятатися Європі

Укрінформ
Представник України на "Євробаченні-2018" Melovin вважає, що перемога у Лісабоні - це важливо, але головне - запам'ятатися європейській публіці. 

Про це співак сказав на прес-конференції у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу зацитувати Андрія Данилка: головне - запам'ятатися Європі. Це дуже важливо! Я знаю далеко не всіх переможців Євробачення, але я знаю пісню, яка займала третє-четверте чи друге місце. І ти так запам'ятовуєш персонаж! А я теж персонаж - і мені справді важливо, щоб пісню запам'ятали, щоб її співали, щоб знімали кавер. Місце - це відносна штука. Іноді друге місце набагато гучніше, ніж перше", - зазначив Melovin.

Водночас він додав: "Мені важливо, щоб Україну правильно зрозуміли, щоб Україна звучала на конкурсі Євробачення як молода країна з молодою музикою. І щоб Україну запам'ятали цього року як країну, в якій є молоді артисти".

Виконавець також зазначив, що у нього немає спеціального меседжа для Європи.

"У мене є меседж мій - навіть написаний на моїй руці: Bravery Love Freedom. Це тату для фанів. Я зробив це в Одесі, своєму рідному місті. Хоробрість, Любов та Свобода - це три речі, які повинні бути у кожного з нас. Багато людей здаються, опускають руки. Є дуже багато речей, які збивають тебе з твоєї мрії. Трапляються люди, які не сильно хочуть, щоб ти кудись пробився, десь виступав. Тому я хочу донести слухачеві в Європі, категорії людей, які зможуть мене почути, зрозуміти: мені дуже хочеться, щоб люди вставали і йшли до своєї мети, щоб вони мали змогу втілювати в реальність свої мрії. Мрії - це дуже важливо. Мрії нами керують", - підкреслив Melovin.

Співак підкреслено позиціонував себе як український артист і спілкувався із журналістами українською, зізнавшись при цьому, що хвилювався вже за день до цієї прес-конференції. 

"Зразу скажу, якщо будуть якісь питання і мені буде важко відповідати українською, оскільки я все-таки одесит, з вашого дозволу я іноді буду переходити на російську. Коли буде справді важко", - попередив він. 

Артист пояснив, чому спілкується українською.

"Це свідомий вибір. Тому що ти розумієш, що представляєш не те що інтереси України, ти представляєш свій жанр, своєї музики у Європі. І це дуже гарно - розмовляти українською мовою там, розмовляти українською мовою з пресою тут. Це дуже важливо. Так, для мене це не зовсім легко, але важливо", - підкреслив Melovin.

Щодо нинішнього свого графіка він зазначив: "Я забуваю, що таке сон, і це мені дуже знайомо. Я не переймаюся стосовно цього. Йдуть репетиції. Дуже мало часу залишається на якісь свої потреби, на спілкування з рідними. До речі, сьогодні у мого тата день народження. І мені це все подобається. Я знав, що буде саме такий графік, що не буде вільного часу, що мені доведеться проводити дуже багато часу на студії, з бек-вокалом, зі своїм педагогом. І мені це подобається!".

Читайте також: Джамала на сцені Нацвідбору Євробачення виконала нову пісню

Він не посвячував журналістів у подробиці постановки майбутнього номера.

"Я не розказую, що буде змінюватися у постановці. Так, щось буде змінюватися, ми будемо виправляти якісь моменти, які були дуже дивними. Я знаю, що вогонь буде, око буде. А далі подивимось, що будемо змінювати, тому що хочеться, щоб виступ у Лісабоні був справжній, щоб це не було якесь пластмасове, щоб це було правильно. А що буде змінюватись, я не хочу розповідати. Я люблю інтригу", - підкреслив співак. 

Тільки й сказав, що має українського дизайнера - Катю Олішевську, яка працює головним бек-стилістом на СТБ і з якою знайомий ще з "Х-Фактора": "Вона робила всі мої костюми, всі образи. Власноруч. Минулого року (для нацвідбору на Євробачення - ред.) вона також робила мені костюм під Vonder, цього року - костюм під Under The Ladder. Мені подобається працювати з людьми, які розуміють мене з напівслова. З костюмом багато не зміниться".

Melovin також сказав, що не переймається ставками букмекерів, де на сьогодні він - поза другою десяткою: "Ставки букмекерів зовсім не хвилюють. Хоча б тому, що друге місце там на сьогодні - у Болгарії, яка зі своєю піснею ще не визначилась. Тому думка букмекерів, так, важлива, але не зараз. Ще не вийшли всі пісні, які будуть на конкурсі, і думати про букмекерів ще дуже рано".

На прохання журналістів він привітав жінок і дівчат зі святом весни: "Я дуже хочу, щоби весна стала початком чогось нового. У мене весною також день народження. І для мене це справді якийсь початок".

Щодо своєї обіцянки привезти перемогу Melovin підкреслив: 

"Так, я це й хочу привезти. А далі - подивимось".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-