Росіяни масово завантажують піратську версію

Росіяни масово завантажують піратську версію "Кіборгів" - Сеїтаблаєв

Відео
Укрінформ
Український фільм "Кіборги" став дуже популярним серед росіян.

Про це розповів режисер стрічки Ахтем Сеітаблаєв на "5 каналі".

"Мені якраз написали, що дуже багато переглядів піратської версії в Росії", – розповів режисер.

Разом з тим, він додав, що не перебільшує впливу стрічки на свідомість росіян. "Я б не перебільшував і не казав, що фільм може змінити чийсь світогляд, але якщо людина, що живе в Росії, побачивши фільм "Кіборги", почне ставити сама собі якісь запитання, то це вже дуже круто", – підсумував Сеїтаблаєв.

Варто зазначити, що стрічка набула нечуваної популярності й, попри всі зусилля правовласників, піратські копії все одно продовжують з'являтися у мережі. Однак вона вже доступна для легального перегляду в онлайн-кінотеарах, перелік яких автори обіцяють збільшити.

Нагадаємо, фільм "Кіборги" з'явився на екранах кінотеатрів 7 грудня 2017 року і в перший же вікенд прокату зібрав більш як вісім мільйонів гривень.

Стрічка розповідає про оборону Донецького аеропорту восени 2014 року. П'ять гривень із кожного придбаного квитка будуть перераховані на допомогу родинам загиблих у боях за летовище.

Читайте також: Фільм "Кіборги" офіційно виклали в мережу

Згодом стало відомо, що кінотеатри продовжать прокат "Кіборгів", зважаючи на його мільйонні збори, поряд із "Зоряними війнами". Крім того, Канада, США і країни Балтії хочуть запустити у прокат фільм "Кіборги".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-