Фільм-переможець

Фільм-переможець "Золотого глобуса" виходить в український прокат

Укрінформ
Гостросюжетна драма "На межі" з Діане Крюгер, лауреат премії "Золотий глобус" за найкращий фільм іноземною мовою, 22 лютого виходить в український прокат.

Про це повідомляє компанія Артхаус Трафік

"Фільм "На межі" виходить на екрани у четвер, 22 лютого", - йдеться у повідомленні. 

Це історія про те, як ідеальне життя головної героїні в одну мить перетворилося на руїни – внаслідок терористичного акту загинули її чоловік і син. Друзі та сім'я намагаються зарадити її сльозам, допомогти знайти сили жити далі. У шаленому пошуку винних у безглуздому вбивстві Катя не знаходить справедливості. І після довгої скорботи, абсолютно знесилена вона вдається до радикальних заходів. 

Головну роль у фільмі Фатіха Акіна виконала Діане Крюгер, зірка фільмів "Троя" і "Безславні виродки". Світова прем'єра стрічки відбулася в рамках конкурсної програми Каннського кінофестивалю, де Діане була названа найкращою акторкою кіноогляду. Приймаючи нагороду, Крюгер присвятила її жертвам терористичних атак в усьому світі.

На 75-ій церемонії вручення премії "Золотий глобус" стрічка була визнана найкращим фільмом іноземною мовою. "На межі" був також обраний Німеччиною як національний кандидат на премію "Оскар". В Україні фільм відкривав 23-ій фестиваль "Нове німецьке кіно".

Читайте також: В очікуванні «Оскара»: сюрпризи, тривоги і надії

Фатіх Акін – німецький режисер, лауреат Берлінського ("Золотий ведмідь" за фільм "Головою об стіну") і Венеціанського кінофестивалів, Європейської кіноакадемії та премії "Гойя". Свій фільм він задумав після серії вбивств людей турецького походження, скоєних неонацистським угрупованням. 

Фільм поділений на три частини: "Сім'я", "Справедливість" та "Море". Для кожної з них оператор стрічки Райнер Клаусман вибрав різну стилістику та кольори.

Фото: IMDb 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-