Романтичні вихідні: шоколад, саксофон та забіг закоханих

Романтичні вихідні: шоколад, саксофон та забіг закоханих

Афіша
Укрінформ
Готуємося до дня Святого Валентина разом із нашою романтичною афішою подій.

Бродвейське шоу "The Illusionists"

Що цікавого: The Illusionists – шоу найкращих ілюзіоністів планети. Уже багато років подивитися на трюки The Illusionists збираються повні зали Нью-Йорка, Парижа, Лондона та інших всесвітньо відомих столиць.

Коли: 7  - 11 лютого

Де: Палац "Україна" (вул. Велика Васильківська, 103)

Скільки: 590 - 3590 грн

Більше інформаціїFacebook

День відчинених дверей! Кото-Ярмарок в Центр Адопції

Що цікавого: Запрошуємо всіх на Кото-Ярмарок в Центр Адопції. Відтепер щосуботи у котиків День відчинених дверей! Тут ви зможете обрати собі найкращого пухнастого друга. Всі котики врятовані з вулиці, вакциновані, стерилізовані, мають ветеринарний паспорт та мікрочіп. Пройшли повне медичне обстеження. Віддаються в нові родини безкоштовно.

Коли: 10 лютого

Де: Центр Адопції Кото-Ярмарок (вул. Дмитрівська, 39)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Виставка "Uтопія: трансформації українського Сходу"

Що цікавого: Виставка "Uтопія: трансформації українського Сходу" – це результат мультидисциплінарного дослідження культури, урбаністики й ідентичності шести міст Донецької та Луганської областей: Лисичанськ, Бахмут, Покровськ, Сєвєродонецьк, Костянтинівка, Добропілля. У містах створювалися нові архітектурні форми силами Formografia Design Studiо, за участі місцевих активістів. Куратор Олександр Михед разом із митцями досліджували історію та ідентичність міст, та на основі цього створювали художні інтервенції.

Коли: 8 лютого - 11 березня 

Де: Платформа культурних інновацій "Ізоляція" (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Великі знижки від Всі. Свої

Що цікавого: Всі. Свої оголошують початок Великого Зимового Розпродажу! На цьому масштабному сейлі ви не лише зможете придбати речі з осінніх та зимових колекцій зі знижками до 70%, а й взяти участь у різноманітних акціях, лотереях та розіграшах. 

Коли: 10 – 11 лютого

Де: Всі. Свої (вул. Десятинна, 12)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Музична екскурсія до Дня Святого Валентина

Що цікавого: Ви не тільки познайомитеся з мистецтвом, а й зануритеся в чарівні ритми саксофона, гітари та фортепіано.

Коли: 10 лютого 14:00

Де: Нацiональний музей "Київська картинна галерея" (вул. Терещенківська, 9)

Скільки: Необхідна реєстрація за телефоном: 234 62 18

Більше інформаціїFacebook

Проект "Майдан: простір творчості"

Що цікавого: На виставці будуть представлені 74 творчі проекти, робота над якими припала на революційний час. Зокрема на виставці представлено: серію із 12 плакатів "Апостоли гідності", масштабну фотосесію об’єктів Майдану, що вишиковує стрій щитів, експериментальний макет книги з металу "Карби Майдану", календарі на тему Майдану, серії акцидентних абеток "Автограф Майдану", використано прототипи шрифтів, застосовуваних майданівцями в різний спосіб і на різному матеріалі.

Коли: 6 - 25 лютого 

Де: Центральний будинок художника (вул. Січових Стрільців, 1/5)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Екскурсія "Україна між Сходом і Заходом"

Що цікавого: Екскурсія експозицією музею, присвяченій XIV–XVII століттям – складному, але й водночас яскравому, періоду нашої історії. Тоді Українські землі перебували на Великому кордоні – межі, де зустрічалися різні ландшафти, господарські уклади і цивілізації. І це стало ключовим фактором у політичних процесах, економіці, культурі та етногенезі українського народу.

Коли: 10 лютого 14:00

Де: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2)

Скільки: 20 грн та вхідний квиток (50 грн – повний, 30 грн – для школярів/студентів/пенсіонерів). Реєстрація

Більше інформаціїFacebook

Виставка Рудольфа Бурди та Михайла Деяка "Діалог"

Що цікавого: На спільній виставці чеського художника Рудольфа Бурди та українця Михайла Деяка глядач зможе побачити діалог між скульптурами зі скла та лаконічними пейзажами на склі. Цикл мінімалістичних пейзажів Деяка має назву Space. У цих роботах художник не прагне нав’язати глядачеві своє бачення або думки, скоріше розраховує на те, що спостерігач вступить у діалог з роботою та самим собою. Рудольф Бурда представляє, так само, дуже особисте, і разом з тим, чітко виявлене трактування теми простору.

Коли: 7 - 25 лютого

Де: Voloshyn Gallery (вул. Терещенківська, 13)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Концерт "ЦеШо"

Що цікавого: ЦеШо – лялькове соціальне кабаре, в якому артисти рефлексують над сьогоденням. Через поєднання музики та театру, вони говорять про те, що оточує нас щодня, але що ми не помічаємо. Міркують про сучасний світ та шлях людини в ньому.

Коли: 10 - 11 лютого

Де: Центру Сучасного Мистецтва "ДАХ" (вул. Велика Василькiвська, 136)

Скільки: 200 грн

Більше інформаціїFacebook

Творча зустріч з Андрієм Кокотюхою

Що цікавого: Творча зустріч з письменником та кіносценаристом Андрієм Кокотюхою з нагоди виходу в світ другого видання роману "Темна вода". Цей твір можна назвати першим українським готичним детективним романом, а його рукопис свого часу отримав Гран-прі міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова".

Коли: 9 лютого 19:00

Де: Книгарня "Довженко. Книги. Кава. Кіно" (вул. Воровського, 43а)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Перший Національний відбір на Євробачення 2018

Що цікавого: У відборі на Євробачення 2018 беруть участь СONSTANTINE, Сергій Бабкін, LAUD, KAZKA, The ВЙО, KOZAK SYSTEM, VILNA, Pur:Pur та The Erised.

Коли: 10 лютого 18:00

Де: Центр культури та мистецтв НТУУ "КПІ" (просп. Перемоги, 37)

Скільки: 250 - 1290 грн

Більше інформаціїFacebook

Сімейне свято шоколаду

Що цікавого: Саме тут буде можливість скуштувати справжні какао-боби, занурити руки в какао, дізнатись "як товаришують сіль та шоколад", покуштувати цукор із різних куточків світу, та дізнатись все про різноманітні спеції. На дитячих кулінарних майстер-класах будуть готувати шоколадний брауні. А для дорослих - цікаві факти та секрети про шоколад на лекції-дегустації від Даші Малахової.

Коли: 10 - 11 лютого 12:00-18:00 

Де: Мануфактура Outlet Village (Обухівське шосе, 2, с. Ходосівка)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Вікенд найкращої соціальної реклами

Що цікавого: Соціальна реклама завжди торкалася найпотаємніших тем, змушувала глядача співпереживати і замислюватися над своїм життям. У програмі "Вікенду соціальної реклами" будуть підняті актуальні на сьогодні питання: боротьба із курінням та зловживанням алкоголю, екологія та охорона навколишнього середовища, безпека на дорогах, толерантність, пропаганда здорового способу життя та сімейні цінності.

Коли: 10 - 11 лютого

Де: Кінотеатр "Кінопанорама" (вул. Шота Руставелі, 19)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Забіг закоханих Love Run 2018

Що цікавого: Спільний забіг у передсвятковий день – це чудова можливість знайти нових друзів або другу половинку, додати яскравих емоцій у відносини або навіть освідчитись. На всіх учасників чекають пам'ятні медалі, що символізують вічне почуття, гарячий чай, музика та найголовніше – весела і тепла компанія! Дистанції 4 та 8 км в особистому та парному заліках.

Коли: 11 лютого 12:00

Де: Русанівська набережна

Скільки: 400-700 грн Реєстрація.

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-