Українська комедія

Українська комедія "Свінгери" за тиждень зібрала майже 11 мільйонів

Укрінформ
За перший тиждень прокату українську комедію "Свінгери" Андрейса Екіса переглянули 128 600 глядачів, а касові збори становили 10,8 мільйона гривень.

Про це повідомляється на офіційній сторінці фільму в Фейсбуці.

172 400 глядачів і 14 229 370 гривень касових зборів - і це результати прокату комедії “Свінгери” тільки за перші 10 днів! Поведи свою половинку в кіно, поки це не зробив хтось за тебе", - йдеться у повідомленні.

У фільмі знялися такі зірки українського шоу-бізнесу, як Оля Полякова та Даша Астаф'єва.

Водночас, як зазначає oKino.ua, «Свінгерів» навряд чи вдасться перевершити надуспішну вітчизняну комедію «DZIDZIO Контрабас», яка тільки в перший вікенд зібрала 7,7 мільйона гривень. Але варто враховувати, що доросла комедія про секс вийшла з відповідним віковим обмеженням, на відміну від «DZIDZIO», розрахованого на ширшу аудиторію.

Читайте також: Сеїтаблаєв отримав "Скіфського оленя" за "Кіборгів"

Нагадаємо, «Свінгери» — фільм Андрейса Екіса, який є рімейком латвійського кінохіта 2016 року. Сюжет розгортається навколо трьох пар: багатія-мачо та його гламурної дружини, бідного лікаря та його дружини-домогосподарки, а також молодої вчительки-коханки, яка опинилася на балконі через раптове повернення додому законної дружини. Всіх героїв історії об'єднує бажання флірту з незнайомцем.

Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-