На «Золотому глобусі» назвали кращих акторів другого плану

На «Золотому глобусі» назвали кращих акторів другого плану

Фото
Укрінформ
Сем Роквелл й Александр Скарсгард отримали статуетки «Золотого глобуса» на 75 церемонії вручення премій Голлівудською асоціацією іноземної преси.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, золоту статуетку в категорії «Найкращий актор другого плану у повнометражному фільмі» було присуджено Сему Роквеллу за гру в стрічці «Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі».

За цю нагороду змагалися п'ятеро чоловіків. Список був сформований журі таким чином: Віллем Дефо («Проект Флорида»), Армі Гаммер («Клич мене своїм ім'ям»), Річард Дженкінс («Форма води») та Крістофер Пламмер («Всі гроші світу»).

Водночас Александр Скарсгард отримав премію в номінації «Найкращий актор другого плану у серіалі, міні-серіалі або телефільмі» за виконання ролі в мінісеріалі «Велика маленька брехня». Він зміг обійти Девіда Гарбора, який зіграв у «Дуже дивних справах», Альфреда Моліну, який перевтілився у «Ворожнечі: Бетт і Джоан», Крістіана Слейтера, який чудово виконав свою роль у «Містері Роботі» та Девіда Тьюліса з «Фарго».

Читайте також: У Ризі відзначили день народження Шерлока Холмса

Як повідомляв Укрінформ, це вже 75 церемонія вручення премії «Золотий глобус» Голлівудської асоціації іноземної преси. Нині вона традиційно відбувається у готелі Beverly Hilton в Голлівуді. «Золотий глобус» вважається однією з найпрестижніших нагород (після «Оскара») та крім сфери кінематографії охоплює також телевізійні фільми й серіали.

Фото: IMDb 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-