Альбом сучасних фронтових пісень «Пісні війни» вийде ще одним накладом

Альбом сучасних фронтових пісень «Пісні війни» вийде ще одним накладом

Укрінформ
Альбом сучасних фронтових пісень «Пісні війни» буде видано другим накладом у п'ять тисяч примірників.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила автор та координатор соціально-мистецького проекту «Пісні війни» Галина Гузьо.

«Разом із видавництвом «Наш Формат» відправили в друк ще 5000 примірників унікального для України компакт-диску #ПісніВійни. Це означає, що ще як мінімум (бо ж диск слухає не одна людина) п'ять тисяч воїнів, волонтерів, небайдужих українців зможуть мати альбом сучасних фронтових пісень. Пісень, народжених там і тоді, коли людина опиняється на межі між життям і смертю, але продовжує боронити рідну землю», - написала Гузьо.

За її словами, другий тираж «Пісень війни» став можливим завдяки підтримці Міністерства культури України та Генерального штаб ЗСУ.

«Другий п'ятитисячний тираж нашого CD буде виданий уже не за кошти небайдужих меценатів, які ми понад рік збирали з миру по нитці, а за державні кошти», - уточнила автор проекту.

Читайте також: Журналісти-переселенці відпочивають у Карпатах за сприяння НСЖУ

У коментарі кореспонденту Укрінформу Галина Гузьо уточнила, що держфінансування становить 165 тис. 900 грн.

«У кожен диск вкладено книжечку-пісенник із текстами усіх пісень, які увійшли до альбому», - додала вона.

«Пісні війни» - це соціально-мистецький проект, реалізований завдяки волонтерам. У рамках випущеного аудіо-диску - п'ятнадцять композицій у виконанні воїнів АТО та українських музикантів, зокрема, вокалістів «Піккардійської Терції», лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі, співака Арсена Мірзояна, Сергія «Фоми» Фоменка з гурту «Мандри», музиканта гурту Kozak System Івана Леньо, сестер Тельнюк, співачки Анастасії Приходько, співака та композитора Павла Табакова і лідера гурту Ot Vinta Юрія Журавля. 

Унікальний для України CD вийшов 14 жовтня 2017 року. На його підтримку відбулося два великих концерти-презентації - 13 жовтня в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (місто Львів) і 5 грудня у Міжнародному конгрес-центрі «Український дім» (Київ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-