Журналісти-переселенці відпочивають у Карпатах за сприяння НСЖУ

Журналісти-переселенці відпочивають у Карпатах за сприяння НСЖУ

Укрінформ

Нові перспективи оздоровлення та відпочинку отримали цього року журналісти-переселенці.  Це стало можливим завдяки ініціативі Національної спілки журналістів України.  Зокрема, за домовленістю, досягнутою під час зустрічі голови НСЖУ Сергія Томіленка із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, шестеро журналістів-переселенців та членів їхніх родин отримали можливість для відпочинку в санаторіях Трускавця у грудні-січні.

"Протягом тижня відпочивав у санаторії "Кристал". Організатори надали однокімнатний номер рівня "комфорт", покращений варіант харчування, провели медичне обстеження (електрокардіограма, УЗД тощо), призначили оздоровчі та лікувальні процедури. Всі ці послуги були безкоштовними. У випадку потреби на зв"язку зі мною був конкретний спіробітник, але проблем не виникло. Дякую за теплий і чітко організований прийом. Дуже гарна ініціатива нашої журналістської спілки", - ділиться враженнями від відпочинку журналіст-переселенець із Донецька, член НСЖУ з 1984 року.

Подихати цілющим морським повітрям та оздоровитися колеги з Донбасу і Криму також можуть і в санаторії імені Чкалова в Одесі. За сприяння секретаря НСЖУ Віктора Весілика досягнуто домовленості про відпочинок журналістів-переселенців у цьому закладі за пільговою ціною.

"Я насправді відчув дієву підтримку нашої спілки. Мій відпочинок в Одесі у санаторії виявився коротким (робота надовго не відпускає), але дуже потрібним після пережитих стресів. З перших годин мене оточили увагою, дуже тепло прийняли. І море, і персонал чудові, дуже рекомендую колегам скористатися пропозицією і відпочити в цьому гарному куточку", - розповів фотокореспондент Укрінформу Юлій Зозуля, який є журналістом-переселенцем і працює на Донбасі.

Наступного року практику відпочинку журналістів-переселенців з Донбасу і Криму буде продовжено: колеги та члени їхніх родин зможуть оздоровитися в Одесі, Львівській та Івано-Франківській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-