Боллівуд: Україну презентували як локацію для зйомок індійських фільмів

Боллівуд: Україну презентували як локацію для зйомок індійських фільмів

Укрінформ
На масштабному кінотуристичному форумі Cinemascapes, що відбувся у Мумбаї (Індія), було представлено українські локації.

Про це Укрінформу повідомили в компанії 435Films.

"Захід проходить уже дванадцятий раз і щорічно об'єднує більше 300 експертів кіно з усього світу. На панельній дискусії "Накопичення досвіду" продюсер, засновник компанії 435Films Анна Паленчук розповіла про законодавчу ініціативу, можливості зйомок в Україні та продемонструвала наші унікальні локації. Анна уже має досвід у зйомках індійських фільмів, цьогоріч за її сприяння відбулися зйомки першого індійського фільму на території України "Переможець" (реж. Гопічанд Малінелі) та "99 пісень" (реж. Вішвеш Крішнарамурті)", - йдеться у повідомленні.

В Індії кіно - основна розвага для населення. І це не дивно, адже саме Індія - світовий лідер з виготовлення кінопродукції, тут щорічно знімають понад 1600 кінокартин. Чимало глядачів відвідують місця зйомок улюблених фільмів, тому в Індії стрімко розвивається кінотуризм.

Це вже другий за місяць масштабний для індійського кіноринку захід, на якому презентували Україну як локацію для зйомок індійських фільмів. На початку грудня у місті Хайдрабад відбувся кіноринок Indywood Film Carnaval. Подія пройшла на найбільшій у світі кіностудії RamojiFilmCity за участю 449 кінокомпаній та делегацій з усього світу. Анна Паленчук була спікером на панельній дискусії "Можливості та тенденції зйомок за кордоном для індійських виробників фільмів".

Читайте також: У Києві стартував Зимовий кіноринок Одеського фестивалю

За словами засновника компанії 435Films, Україна - приваблива локація для зйомок індійських фільмів.

"У нас багато унікальних за красою місць, природних та архітектурних пам’яток, а головне - у нас надзвичайно працьовиті команди. Серед індусів популярний кінотуризм, тому зйомки в Україні - це не лише розвиток нашої кіноіндустрії, а й туризму", - каже Паленчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-