Держкіно виділить 7,5 мільйона на анімаційний серіал

Держкіно виділить 7,5 мільйона на анімаційний серіал "Мама поспішає додому"

Укрінформ
Державне агентство України з питань кіно виділить 7,5 мільйонів гривень проекту анімаційного серіалу "Мама поспішає додому".

Відповідний контракт укладено з компанією "Glowberry", повідомляє прес-служба Держкіно. 

"Сума державної фінансової підтримки становить 7 млн 560 тис. грн при загальній вартості виробництва 18 млн 900 тис. грн", - ідеться у повідомленні.

Проект цього комедійного пригодницького серіалу став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно. "Мама поспішає додому" розповість про пригоди родини, яка мешкає у звичайному сучасному місті, але вірить та творить дива як у казковому, так і в реальному світі. 

Читайте також: Телеканали виконують мовні квоти в середньому на 98% – Костинський

Лесик і його батьки живуть життям, звичним для більшості сучасних сімей: щоранку Мама і Тато йдуть на роботу, а Лесик залишається вдома з нянею. Після роботи батьки поспішають додому, на своєму шляху вони потрапляють у чарівні пригоди та долають неймовірні перешкоди, і в цьому їм допомагають усі чари світу.

Концепція анімаційного серіалу заснована на популярній дитячій книзі Світлани Дорошевої та інтерактивному додатку "Мама поспішає додому". Книгу було двічі перевидано в Україні та кілька разів - у країнах СНД, а також у Китаї. Це перша та найбільш популярна книга видавництва "Glowberry", розроблена українською командою авторів.

Складається серіал з 26 серій по 7 хвилин. Режисер - Євген Альохін, автори сценарію - Ольга Черепанова, Вадим Шинкарьов, Ірина Маламуж, Рахта Макеєнкова і Марія Сидорчук. Продюсує серіал Ольга Черепанова.

Тізер можна переглянути тут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-