Через секс-скандал із фільмів уже вирізають сцени зі Спейсі

Через секс-скандал із фільмів уже вирізають сцени зі Спейсі

Укрінформ
Сцени з американським актором Кевіном Спейсі вилучать з уже завершеного голлівудського фільму "Всі гроші світу". Це стало наслідком скандалу, в ході якого дедалі більше людей звинувачують його у сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє "BBC Україна". 

"Роль Спейсі у фільмі "Всі гроші світу" (All the Money in the World) віддадуть іншому актору і перезнімуть сцени. Очікують, що прем'єра фільму, режисером якого є Рідлі Скотт, відбудеться, як і заплановано, 22 грудня", - йдеться у повідомленні.

Спейсі, який зіграв нафтового магната Джона Пола Гетті, замінять на Крістофера Пламмера. Сюжет стрічки побудований довкола викрадення онука Гетті 1973 року.

Як повідомляє видання Variety, Спейсі провів на знімальному майданчику близько двох тижнів, і у фільмі є багато сцен, де він - єдиний актор на екрані.

Звинувачення сексуального характеру проти Спейсі охоплюють часовий проміжок з середини 1980-х років до минулого року.

Його кар'єра похитнулася, коли 30 жовтня актор Ентоні Репп озвучив перші звинувачення у сексуальних домаганнях.

На фоні скандалу американська мережа Netflix призупинила виробництво серіалу "Картковий будинок", в якому Спейсі грав одну з головних ролей, і заявила, що розриває співпрацю з актором.

Спейсі також не отримає спеціальну премію "Еммі", церемонія вручення якої повинна відбутися в грудні.

Читайте також: Sony скасувала показ фільму зі Спейсі на кінофестивалі в Лос-Анджелесі

Відтоді кілька інших людей також звинуватили його в хижацькій сексуальній поведінці. Зокрема колишня телеведуча новин Хезер Анру розповіла, що актор домагався її 18-річного сина.

Раніше повідомлялося, що кіностудія Sony Pictures скасувала прем'єру фільму "Всі гроші світу" на фестивалі Американського інституту кіномистецтва (AFI Fest) у Лос-Анджелесі після того, як Спейсі запідозрили в сексуальних домаганнях.

Фото: muzul.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-