Sony скасувала показ фільму зі Спейсі на кінофестивалі в Лос-Анджелесі

Sony скасувала показ фільму зі Спейсі на кінофестивалі в Лос-Анджелесі

Укрінформ
Кіностудія Sony Pictures скасувала прем'єру фільму «Всі гроші світу» на фестивалі Американського інституту кіномистецтва (AFI Fest) у Лос-Анджелесі після того, як Кевіна Спейсі, який зіграв у цій стрічці, запідозрили в сексуальних домаганнях.

«Всі гроші світу» планувалося показати 16 листопада — в останній день фестивалю, повідомляє meduza.io із посиланням на Associated Press.

У заяві, оприлюдненій Sony Pictures, зазначається, що «було б неприйнятно влаштовувати святкування в цей важкий час».

Фільм — це колективна робота, підкреслили в Sony Pictures. Над стрічкою «Всі гроші світу» працювали більше як 800 осіб, йдеться у заяві, і було б великою несправедливістю карати їх усіх за вчинок одного актора, який зіграв роль другого плану».

Вихід фільму в широкий прокат, повідомила кіностудія, як і раніше, заплановано на 22 грудня.

Оргкомітет AFI Fest підтримав рішення Sony перенести прем'єру для того, щоб «віддати належне тисячам людей, які працювали над цим фільмом, у відповідний час і у відповідній обстановці».

«Всі гроші світу» — фільм режисера Рідлі Скотта, в якому, крім Кевіна Спейсі, зіграли, серед інших, Марк Волберг і Мішель Вільямс. Стрічка розповідає про викрадення онука американського мільярдера Жана Пола Гетті на початку XX століття. «Всі гроші світу» входить до списку найочікуваніших прем'єр сезону.

Читайте також: Netflix припиняє співпрацю з Кевіном Спейсі

В кінці жовтня — початку листопада кілька людей розповіли про сексуальні домагання та спроби зґвалтування з боку Кевіна Спейсі. Деякі з тих, які звинуватили Спейсі, стверджують, що піддалися домаганням у неповнолітньому віці.

Зйомки серіалу «Картковий будиночок», де Спейсі грає одну з головних ролей, були припинені. Поліція Лондона почала стосовно актора розслідування про напад сексуального характеру.

Фото: www.wmj.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-