Держкіно запускає виробництво українсько-польського фільму

Держкіно запускає виробництво українсько-польського фільму "Панорама"

Укрінформ
Державне агентство України з питань кіно уклало контракт з кінокомпанією "Магіка-Фільм" про надання проекту "Панорама" державної фінансової підтримки розміром 1 056,5  тис. грн. Загальна вартість виробництва фільму становить 4 789,5 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба агентства.

"Проект документального фільму "Панорама" став одним із переможців дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Режисер фільму -  Юрій Шилов, продюсер - Геннадій Кофман. Спільне виробництво українсько-польської стрічки здійснює українська компанія "Магіка-Фільм" за підтримки Держкіно України, Польського кіноінституту та польського телебачення. Реліз фільму запланований на кінець 2018 року", - зазначається в повідомленні.

Повнометражна стрічка "Панорама" створюється на основі короткометражної, з однойменною назвою, що здобула визнання багатьох українських кінофестивалів - Приз студентського журі і найвищий глядацький бал серед українських фільмів на Docudays UA; Відзнаку журі і Приз глядацьких симпатій на Kyiv International Short Film Festival; Приз глядацького голосування GogolFest та Спеціальну відзнаку журі Одеського МКФ.

Читайте також: Відомий режисер зняв стрічку про українського танцівника

Це історія про Валентина - кіномеханіка, який 44 роки пропрацював у одному з найстаріших кінотеатрів Києва. У день 60-річчя Валентина у кінотеатрі відбувається пожежа. Він змушений піти на пенсію і шукати новий сенс у житті, в країні, що стрімко змінюється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-