Відомий режисер зняв стрічку про українського танцівника

Відомий режисер зняв стрічку про українського танцівника

Відео
Укрінформ
Оскароносний режисер Стів Кантор зняв документальний фільм про зірку світового балету, 27-річного українця Сергія Полуніна. 

Прем'єра стрічки "Танцівник" відбулася у Києві, йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

"Не дуже приємно, коли твоє життя намагаються задокументувати. Знімальна група чудова, але при цьому їхня робота була - проникнути в моє життя", - зізнався артист балету.

Сергій розповів, що зйомки фільму проходили у різних країнах - Америці, Англії, Гаваях, Україні і тривали п'ять років. 

"Як результат, ми отримали автобіографічну історію, що відображає життєву, сімейну історію, сповнену любові та дружби", - сказав він.

Танцівник стверджує, що велику участь у його становленні як артиста відіграли батьки. Мати Сергія підштовхнула хлопчика до занять балетом. Жінка часто знімала свого талановитого сина на камеру. Усі ці ексклюзивні відеоролики ввійшли до фільму. 

"Моє дитинство було наповнене важкими тренуваннями. Якщо є ціль, потрібно працювати дуже багато. Балет - одна із найскладніших професій, тому чимало танцівників втрачають своє дитинство, проводячи весь час у залі", - наголосив балерун. 

Сергій зізнався, що свого часу покинув театр заради того, щоб побачити світ та спробувати себе у інших жанрах. Це був великий ризик для нього як артиста, і, здавалося, повернутися у балет буде непросто. Однак з часом він зумів повернути собі статус зірки. 

За цей час танцівник встиг знятися у кліпі співака Hozier, а також у кінострічках "Вбивство у східному експресі" та "Червоний горобець". Балерун зізнався, що його надихають талановиті артисти, а особливо американський актор Міккі Рурк, майстерною грою якого танцюрист захоплюється.

"Я соромлюся називати себе зіркою. Так, мої ролі оцінили глядачі, однак я бачу власні помилки і розумію, що можу танцювати та грати ще краще", - підкреслив він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-