Тарантіно зізнався, що знав про домагання продюсера Вайнштейна - NYT

Тарантіно зізнався, що знав про домагання продюсера Вайнштейна - NYT

Укрінформ
Американський режисер Квентін Тарантіно зізнався, що протягом багатьох років знав про неналежну поведінку продюсера Харві Вайнштейна стосовно жінок.

Про це сказав в інтерв'ю The New York Times.

"Я знав достатньо, щоб зробити більше, ніж я зробив. Це було більше, ніж чутки або плітки... Я знав, що він дійсно зробив щось із цього", — сказав Тарантіно.

Режисер додав, що якщо б перевірив повідомлення про домагання Вайнштейна, то не працював би з ним.

"Що я дійсно зробив, так це не надавав значення таким інцидентам. Все, що я скажу зараз, звучатиме як погане вибачення", — додав Тарантіно.

Читайте також: Скандал в Голлівуді: продюсером Вайнштейном зайнялися ФБР і поліція Британії

Виконавиці головних ролей, сценаристи, фотомоделі, костюмери, музиканти - більше 40 жінок: всі вони звинуватили Вайнштейна в домаганнях і навіть зґвалтуванні.

"Вайнштейн-гейт" коштував винуватцю скандалу поста глави власної ж компанії, виключили Харві й зі складу американської кіноакадемії, за прикладом колег пішла також гільдія продюсерів США. Незважаючи на вал звинувачень, Вайнштейн заявляє, що насильства як такого не було: за його словами, всі інтимні стосунки з жінками були виключно за взаємною згодою.

Нагадаємо, скандал розгорівся після публікації The New York Times. Газета стверджувала, що харасмент носив систематичний характер і тривав протягом 30 років. В обмін на близькість Вайнштейн обіцяв актрисам сприяння в кар'єрному зростанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-